DiscoveryesHEis UA
yesHEis UA
Claim Ownership

yesHEis UA

Author: yesHEis UA

Subscribed: 1Played: 1
Share

Description

Разом ми допоможемо світові дізнатись про Ісуса.
7 Episodes
Reverse
Ми й самі не віримо, що випускаємо аж СЬОМИЙ епізод подкасту «Покликані» 🥳 Новий випуск з Павлом Токарчуком про роль церкви у тому, щоб знайомити світ з Ісусом 👌 ❗️Якщо дивишся наш подкаст, став 🔥 ❗️Які теми нам слід висвітлити в наступних епізодах? Пиши свої ідеї в коментарях! Обов'язково поділись цим випуском!
Свіжесенький епізод подкасту «Покликані» вже тут 🥳 Говоримо з людиною, яка має величезний досвід у благовісті, і знаєш що? Їй також іноді страшно говорити про Ісуса або просто не хочеться. Отож у цих страхах та сумнівах ти не один — але цей випуск дасть тобі приклади, як з ними боротися! 🫂 Зберігай собі та репости!
Є речі, які підвладні лише Богові. Спроби взяти ці процеси під свій контроль лише виснажують нас… Тому варто розібратися в тому, що віддати в Божі руки, а в чому самому докласти зусиль 🙌 Цього разу до нас завітав Артем Перков — лідер Kyiv Campus, людина, яка на практиці знає, що таке євангелізація. ❗️Якщо ти молишся про спасіння близьких, став 🙏 ❗️Що тобі треба віддати в Божі руки сьогодні? Пиши у коментарях! Зберігай собі та ділись з друзями!
Заварюй собі чай, бери теплу ковдру і нумо слухати наш новий випуск подкасту «Покликані» 🤗 Цього разу у нас в гостях людина, яка має величезний досвід у благовісті — лідер місії Steiger Ukraine — Анжела Ткаченко! Вийшов класний епізод, який точно допоможе тобі легше та ефективніше знайомити людей з Ісусом 💫 ❗️А ти колись брав участь у вуличних євангелізаціях? Пиши «так» чи «ні» в коментарях! Зберігай собі та ділись з друзями!
Дізнайся, як військові капелани несуть Євангеліє у гарячі точки — слухай новий подкаст з Вадимом Гейко! ❗️Поділись цим подкастом! ❗️Розкажи нам у коментах, як ти благовістиш під час війни 👇
Другий подкаст про благовістя! 🙌 Ми поговорили з пастором Олегом Богомазом про страхи в благовісті та як з ними бути 👻 ❗️Слухай наш другий випуск і поділися з друзями! ❗️На які теми ти хочеш чути подкасти? Пиши в коментарях, цим ти нам допоможеш!
«Зобов'язаний чи покликаний?» Перший подкаст про благовістя! 🙌 І ми дуже раді, що змогли здійснити цю ідею з пастором Миколою Савчуком — другом та партнером yesHEis. Ця розмова змінить твоє сприйняття благовістя — це не так наш обов'язок, як покликання. Вступаючи у своє покликання, ми отримуємо всі необхідні ресурси для його здійснення: підтримку Святого Духа, сміливість, мудрість, благодать. ❗️Слухай наш перший випуск і поділися з друзями! ❗️Які теми варто підіймати надалі в нашому подкасті?
Comments 
Download from Google Play
Download from App Store