DiscoverЦерква Голгофи Світловодьск
Церква Голгофи Світловодьск
Claim Ownership

Церква Голгофи Світловодьск

Author: Церква Голгофи Світловодьск

Subscribed: 24Played: 355
Share

Description

Тут ви знайдете проповіді від Церкви Голгофи, Світловодськ, Україна. У наших вивченнях Пастор Бенджамін Моррісон розкриває Слово Боже вірш за віршем з метою насолоджуватися Ісусом, триматися за благодать, жити в любові та досягати миру. Інші наші вивчення можна знайти на нашому сайті: https://ccsvitlovodsk.com
122 Episodes
Reverse
В цій проповіді ми бачимо, що всі людини розбещені, без виключення. І всі спроби позбутися аморальності, тільки віддаляють нас від справжньої моральності.
Получив власть от Бога, человек из за своего идолопоклонства неправильно использует дар Бога. Страх, жадность, гордость, делают из человека тирана. Но Христос освобождает нас от этого груза. В Нём мы обретаем понимание власти и получаем свободу, которая даёт нам возможность наслаждаться Христом.
В этой проповеди мы видим страдающую женщину, которая сильно страдает потому, что не помнит слова Христа, но Воскресший Христос приходит к ней лично и не только утешает ее, но и дает Послание, которое она должна передать другим скорбящим, чтобы они получили утешение, веру и силу для жизни.
У цій великодній проповіді ми ставимо собі питання: що воскресіння Христа змінює і чи воістину Він воскрес? Ми розглядаємо, що б це означало, якби Христос не воскрес, і те, як Його воскресіння дає нам надію. Ми також досліджуємо докази історичності Його воскресіння.
У цій проповіді, ми дивимося на історію смерті Христа. Ми також говоримо про те, чому ми радіємо і святкуємо смерть нашого Спасителя і що Його смерть означає для нас.
Як нам реагувати, коли Бог не здійснює наші очікування? Народ у вербну неділю очікував, що Ісус одразу ж встановить Царство Боже і негайно вижене ворогів. Але Бог привів спасіння несподіваним чином. Ми також розглядаємо в цій проповіді, що Боже спасіння приходить через смерть і що це означає для нас.
Эта притча учит нас не руководствоваться мнением окружения и поступать вопреки их предрассудкам. Так поступил самарянин.
У цій проповіді ми розглядаємо Божу турботу про народи і покликання до них. Ми розбираємося, чому ми не беремо в цьому участі, а саме через наш егоїзм або націоналізм і дивимося на те, як Євангеліє посилає нас на місію.
У цій проповіді ми розглядаємо тему спраги нашої душі. Саме ми бачимо, до чого наша спрага і як вона виражається. Ми також розбираємо питання, чому наша спрага часто неправильно спрямована, і що відбувається з нами і з тим, чого ми прагнемо, коли це так. Зрештою ми бачимо справжнє джерело втамування спраги.
В этой проповеди мы видим, что Бог небезразличен к несправедливости и Сам обещает отомстить. Но из-за гордыни, человек уклоняется от Божьего правильного подхода и либо берет месть в свои руки, либо вдается в ложный религиозный подход. Мы рассматриваем, как Евангелие проливает нам свет на скорую Божью месть и даёт надежду.
В цій проповіді ми бачимо, що всі людини розбещені, без виключення. І всі спроби позбутися аморальності, тільки віддаляють нас від справжньої моральності.
У цій проповіді ми розглядаємо, як провина і сором відрізняються. Ми бачимо необхідність глибокого покаяння. Як правило, ми практикуємо покаяння неправильно, вдаючись або в применшення свого гріха, або в жалість до себе. Ми також розбираємо, як виглядає справжнє покаяння, яке торкається теми наших ідолів.
У цій проповіді ми розглядаємо, як ми уявляємо собі, що Бог такий самий, як ми. Це проявляється через моралізм і не тільки. Також дивимося на те, чому ми так робимо, які у нас мотивації в цьому. І бачимо, як ми можемо вшановувати Бога у нашому ставленні до Нього, дозволяючи Богу бути Богом.
У цій проповіді ми розглядаємо, чому наша душа сумує. Ми обговорюємто це питання у світлі людських потреб інших та Бога. Ми також розбираємо деякі наші неправильні підходи до смутку, враховуючи, що смуток і депресія – не те саме. Й ми дивимось на те, як знайти надію посеред смутку.
У цій проповіді ми розглядаємо належну роль гніву. Ми бачили, що гнів не є поганим, але часто наша підстава для гніву хибна. Ми розбираємося, що з нашим гнівом йде не так і що нам слід робити зі своїм гнівом.
У цій проповіді ми розглядаємо тягар провини і як він виникає як від справжніх, так і від фальшивих причин. Ми також розбираємо, як ми безуспішно намагаємося зняти цей тягар і де ми можемо знайти справжнє звільнення від провини, яке веде до радості.
У цій проповіді ми розглядаємо здоровий і нездоровий страх, як ми намагаємося впоратися зі страхом і найбільший трепет, який звільняє нас від страху. Ми бачимо, що для звільнення від страху потрібне більше ніж просто логічні доводи та лозунги. Потрібне задоволення.
У цій проповіді ми розглядаємо нашу потребу в Божій милості в наших стражданнях, силу Його милості для нашого визволення і скандал цієї милості.
В цій проповіді ми бачимо, як Бог вже турбується про нас. І коли Він називає нас своїми вівцями, це не образливо, а навпаки привілей.
В цій проповіді ми розглядаємо, як нам підтримувати вогонь життя, коли здається, що все втрачено. Ми бачимо у цьому уривку Боже ставлення до страждаючих, Божу надію для страждаючих і те, як з великих страждань народжується велика надія. Обговорюємо питання довіри і співчуттів у наших стражданнях.
loading
Comments 
Download from Google Play
Download from App Store