DiscoverHartanah 101 Bersama Affendi
Hartanah 101 Bersama Affendi
Claim Ownership

Hartanah 101 Bersama Affendi

Author: Affendi

Subscribed: 1Played: 4
Share

Description

Sebuah podcast dari Malaysia yang fokus untuk menaikkan martabat minda newbie dalam topik Hartanah. Level Up Selalu, Level Up Setiap Minggu!!
22 Episodes
Reverse
Selalunya korang mesti nak beli rumah yang menepati citarasa cara hidup macam dalam drama. Pastikan korang jangan terus hanyut dan dengarkan... Layari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut    Send in a voice message:https://anchor.fm/affendi/message
Kali ni saje je nak nak share cerita best yang jarang ejen hartnah kecoh -kecohkan Layari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut    Send in a voice message:https://anchor.fm/affendi/message
Pendapatan dari menyewakan rumah memang best, tapi langit tak selalunya cerah. Ada beberapa perkara yang perlu diambil kira yang dibincangkan dalam episode kali ni. Layari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut    Send in a voice message:https://anchor.fm/affendi/message
Apabila rumah sewa dah tak wujud dan tinggal sejarah, agak-agak semua orang mampu ke beli rumah? Apa akan jadi pada dunia ni? Mari dengarkan.Layari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut   Send in a voice message:https://anchor.fm/affendi/message
Kadang-kadang nak mencari servis yang terbaik dan bagus tu bukan mudah, ia memerlukan kerjasama kedua belah pihak. Jadi saya sediakan langkah untuk mendapatkan servis ejen hartanah terbaikLayari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut   Send in a voice message:https://anchor.fm/affendi/message
Baru-baru ni aku dapat soalan dari follower, jadi aku buat podcast ni untuk terangkan panjang sikit apa perbezaannya.Layari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut  Send in a voice message:https://anchor.fm/affendi/message
Betul ke harga hartanah akan turun bila SST dilaksana? Sebelum anda buat kesimpulan, dengar dulu info yang saya akan kongsikan dalam episod kali ni.Layari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut Send in a voice message:https://anchor.fm/affendi/message
Akhir 2018 seperti biasa, spekulasi akan sentiasa datang mengenai apa akan jadi pada pasaran hartanah tahun depan. Haaa, dalam podcast istimewa ni, saya bawakan info yang boleh anda gunakan untuk 2019.  Layari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut  Send in a voice message:https://anchor.fm/affendi/message
Apa Itu Podcast? EP#14

Apa Itu Podcast? EP#14

2018-10-1400:06:09

Soalan ini selalu aku dapat dari rakan-rakan terdekat. Apebenda "Podcast"? Kalau benda ni baru untuk korang, pastikan korang dengar untuk faham apa tu.  Layari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut  Send in a voice message:https://anchor.fm/affendi/message
Kadang2 kite terlupa, bila kite nak tinggalkan rumah dalam tempoh masa lama kite kena pastikan beberapa perkara ni. Ia juga sebagai langkah keselamatan. Ikuti podcast ni.  Layari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut  Send in a voice message:https://anchor.fm/affendi/message
loading
Comments 
loading
Download from Google Play
Download from App Store