DiscoverHartanah 101 Bersama Affendi
Hartanah 101 Bersama Affendi
Claim Ownership

Hartanah 101 Bersama Affendi

Author: Affendi

Subscribed: 7Played: 52
Share

Description

Sebuah podcast dari Malaysia yang fokus untuk menaikkan martabat minda newbie dalam topik Hartanah. Level Up Selalu, Level Up Setiap Minggu!!
25 Episodes
Reverse
Bukan mudah untuk anak muda beli rumah. Sekarang harga rumah tinggi, kalau mak ayah tak bantu dari segi kos permulaan, memang mustahil anak muda mampu membeli seawal baru habis belajar. Antara pelaburan lain yang anak muda aku kongsikan dalam podcast niDengarkan.affendi.com/hi
Bedasarkan pengalaman aku, anak muda susah beli rumah sebab selalu comparekan diri dengan orang lain. Kadang-kadang tu nak sesuatu diluar kemampuan sebab tengok kawan die kat media sosial dah dapat apa yang die belum. Langkah bandingkan diri tu dengan orang lain nampak gayanya salah. Kat sini ada tambahan lagi 3 benda yang mungkin korang selalu amalkan sampai tak terbeli rumah lagi sampai sekarang.Dengarkanaffendi.com/hi
Langkah2 yang korang kena ambil sekiranya korang diberhentikan kerja
Selalunya korang mesti nak beli rumah yang menepati citarasa cara hidup macam dalam drama. Pastikan korang jangan terus hanyut dan dengarkan... Layari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut   
Kali ni saje je nak nak share cerita best yang jarang ejen hartnah kecoh -kecohkan Layari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut   
Pendapatan dari menyewakan rumah memang best, tapi langit tak selalunya cerah. Ada beberapa perkara yang perlu diambil kira yang dibincangkan dalam episode kali ni. Layari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut   
Apabila rumah sewa dah tak wujud dan tinggal sejarah, agak-agak semua orang mampu ke beli rumah? Apa akan jadi pada dunia ni? Mari dengarkan.Layari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut  
Kadang-kadang nak mencari servis yang terbaik dan bagus tu bukan mudah, ia memerlukan kerjasama kedua belah pihak. Jadi saya sediakan langkah untuk mendapatkan servis ejen hartanah terbaikLayari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut  
Baru-baru ni aku dapat soalan dari follower, jadi aku buat podcast ni untuk terangkan panjang sikit apa perbezaannya.Layari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut 
Betul ke harga hartanah akan turun bila SST dilaksana? Sebelum anda buat kesimpulan, dengar dulu info yang saya akan kongsikan dalam episod kali ni.Layari affendi.com untuk mendapatkan info lanjut
loading
Comments 
loading
Download from Google Play
Download from App Store