DiscoverSelected by | Top Albania Radio
Selected by | Top Albania Radio

Selected by | Top Albania Radio

Author: Top Albania Radio

Subscribed: 11Played: 12
Share

Description

Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio.
26 Episodes
Reverse
E diela i përket argëtimit dhe relaksit, e të gjitha këto bashkohen në programin më të dashur muzikor në Top Albania Radio, “Selected By“. Këtë jave mbrëmja u kalua me projektet muzikore të mirëpërzgjedhura nga Danko Dj, i cili solli një miksim rrymash muzikore, duke nisur me R&B, House i viteve ’90, Oriental Deep dhe sigurisht nuk mund të mungonin hitet bashkëkohore dhe shumë të preferuara nga ju.
E diela i përket argëtimit dhe relaksit, e të gjitha këto bashkohen në programin më të dashur muzikor në Top Albania Radio, “Selected By“.Këtë jave mbrëmja u kalua me projektet muzikore të mirëpërzgjedhura nga Danko Dj, i cili solli një miksim rrymash muzikore, duke nisur me R&B, House i viteve ’90, Oriental Deep dhe sigurisht nuk mund të mungonin hitet bashkëkohore dhe shumë të preferuara nga ju.
Si çdo herë, Wizii Dj sjell frymë tjetër, një freski ndryshe. Në “Selected By” do të shoqëroheni nga shumë ritëm dhe energji! Një playlist e veçantë me një larmi rrymash, duke nisur nga Dance, Hip-Hop, R&B e deri tek hitet verore më të dashura për të gjithë.
Si çdo herë, Wizii Dj sjell frymë tjetër, një freski ndryshe. Në “Selected By” do të shoqëroheni nga shumë ritëm dhe energji! Një playlist e veçantë me një larmi rrymash, duke nisur nga Dance, Hip-Hop, R&B e deri tek hitet verore më të dashura për të gjithë.
Programi muzikor “Selected By” këtë të dielë sjell atë që të gjithë ne kemi nevojë, muzikë shumë të mirë dhe këngë të përzgjedhura me shumë dashuri nga Dj të TAR.Mbrëmjen e sotme do të jeni nën shoqërinë e Dj XXL, i cili sjell një larmishmëri përzgjedhjesh muzikore nga zhanre të ndryshëm. Në orën 20:00 nis maratona dy orëshe e muzikës Pop, Pop Rock dhe Dance. Do të keni mundësinë të dëgjoni pak nga të gjitha, e gjithë kjo falë formatit që sjell Top Albania Radio për të qenë më pranë njerëzve! Na ndiqni sonte në radionn më të dashur për të gjithë!
Programi muzikor “Selected By” këtë të dielë sjell atë që të gjithë ne kemi nevojë, muzikë shumë të mirë dhe këngë të përzgjedhura me shumë dashuri nga Dj të TAR.Mbrëmjen e sotme do të jeni nën shoqërinë e Dj XXL, i cili sjell një larmishmëri përzgjedhjesh muzikore nga zhanre të ndryshëm. Në orën 20:00 nis maratona dy orëshe e muzikës Pop, Pop Rock dhe Dance. Do të keni mundësinë të dëgjoni pak nga të gjitha, e gjithë kjo falë formatit që sjell Top Albania Radio për të qenë më pranë njerëzve! Na ndiqni sonte në radionn më të dashur për të gjithë!
Dj Vini sjell hitet më të bukura muzikore me anë të një përzgjedhjeje të kujdesshme duke e kthyer mbrëmjen e së Dielës në një argëtim të vërtetë muzikor.
Dj Vini sjell hitet më të bukura muzikore me anë të një përzgjedhjeje të kujdesshme duke e kthyer mbrëmjen e së Dielës në një argëtim të vërtetë muzikor.
Dëgjoni muzikën më të përzgjedhur nga Dj Italian Salvatore Pattisio
Dëgjoni muzikën më të përzgjedhur nga Dj Italian Salvatore Pattisio.
Dori Dj rikthehet jo vetëm me House Nation por edhe me një episod më të ri nga Selected By. Dëgjoni muzikën më të përzgjedhur nga ai.
Selected By – 24/01/2021

Selected By – 24/01/2021

2021-01-2401:38:46

Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio. Çdo të Dielë ndryshe sepse ata janë të ndryshëm, vijnë nga histori të ndryshme, formime të ndryshme dhe bëjnë Top Albania Radion atë që është radio shqipfolëse më gjithëpërfshirëse në planet.
Selected By – 17/01/2021

Selected By – 17/01/2021

2021-01-1701:44:05

Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio. Çdo të Dielë ndryshe sepse ata janë të ndryshëm, vijnë nga histori të ndryshme, formime të ndryshme dhe bëjnë Top Albania Radion atë që është radio shqipfolëse më gjithëpërfshirëse në planet.
Selected By – 10/01/2021

Selected By – 10/01/2021

2021-01-1001:33:51

Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio. Çdo të Dielë ndryshe sepse ata janë të ndryshëm, vijnë nga histori të ndryshme, formime të ndryshme dhe bëjnë Top Albania Radion atë që është radio shqipfolëse më gjithëpërfshirëse në planet.
Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio. Çdo të Dielë ndryshe sepse ata janë të ndryshëm, vijnë nga histori të ndryshme, formime të ndryshme dhe bëjnë Top Albania Radion atë që është radio shqipfolëse më gjithëpërfshirëse në planet.
Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio. Çdo të Dielë ndryshe sepse ata janë të ndryshëm, vijnë nga histori të ndryshme, formime të ndryshme dhe bëjnë Top Albania Radion atë që është radio shqipfolëse më gjithëpërfshirëse në planet.
Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio. Çdo të Dielë ndryshe sepse ata janë të ndryshëm, vijnë nga histori të ndryshme, formime të ndryshme dhe bëjnë Top Albania Radion atë që është radio shqipfolëse më gjithëpërfshirëse në planet.
Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio. Çdo të Dielë ndryshe sepse ata janë të ndryshëm, vijnë nga histori të ndryshme, formime të ndryshme dhe bëjnë Top Albania Radion atë që është radio shqipfolëse më gjithëpërfshirëse në planet.
Selected By – 27/12/2020

Selected By – 27/12/2020

2020-12-2701:38:23

Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio. Çdo të Dielë ndryshe sepse ata janë të ndryshëm, vijnë nga histori të ndryshme, formime të ndryshme dhe bëjnë Top Albania Radion atë që është radio shqipfolëse më gjithëpërfshirëse në planet.
Selected By – 20/12/2020

Selected By – 20/12/2020

2020-12-2001:34:03

Përzgjedhur nga Dee Jay-it e Top Albania Radios, mbrëmja e të dielës është e gjitha për t’u shijiuar. Java mbyllet me muzikë të mirë dhe përzgjidhet nga DJ resident të Top Albania Radio. Çdo të Dielë ndryshe sepse ata janë të ndryshëm, vijnë nga histori të ndryshme, formime të ndryshme dhe bëjnë Top Albania Radion atë që është radio shqipfolëse më gjithëpërfshirëse në planet.
loading
Comments 
Download from Google Play
Download from App Store