DiscoverTa Thotë Jonka | TOP ALBANIA RADIOÇfarë është kriptomonedha?
Çfarë është kriptomonedha?

Çfarë është kriptomonedha?

Update: 2021-05-04
Share

Description

Në episodin e tij të parë Jonka na tha se çfarë është kriptomonedha dhe si mund ta shfrytëzojmë atë për të bërë para online.

Comments 
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Çfarë është kriptomonedha?

Çfarë është kriptomonedha?

TOP ALBANIA RADIO