DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioÇfarë janë fytyrat Jin e Jang dhe karakteristikat e tyre sipas japonezëve?!
Çfarë janë fytyrat Jin e Jang dhe karakteristikat e tyre sipas japonezëve?!

Çfarë janë fytyrat Jin e Jang dhe karakteristikat e tyre sipas japonezëve?!

Update: 2021-04-03
Share

Description

Si çdo herë, Adi dhe Foni vijnë me tema shumë interesante. Tema e ditës ishte rreth kulturës japoneze, se si ata mund të diagnostikojnë sëmundjet, si dhe shpjegimin e ndarjes së fytyrave në dy grupe, Jin e Jang.

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Çfarë janë fytyrat Jin e Jang dhe karakteristikat e tyre sipas japonezëve?!

Çfarë janë fytyrat Jin e Jang dhe karakteristikat e tyre sipas japonezëve?!

TOP ALBANIA RADIO