DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioÇfarë duan gratë? Përgjigjen për këtë pyetje jua tregojnë Adi dhe Foni!
Çfarë duan gratë? Përgjigjen për këtë pyetje jua tregojnë Adi dhe Foni!

Çfarë duan gratë? Përgjigjen për këtë pyetje jua tregojnë Adi dhe Foni!

Update: 2021-06-26
Share

Description

Edhe këtë javë, dyshja e preferuar, Foni dhe Adi, kanë hapur një diskutim shumë interesant. Çfarë duan gratë, sipas tyre? Shpjegimet më interesante jua tregojnë ata në emisionin “Ju Flet Trupi”.

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Çfarë duan gratë? Përgjigjen për këtë pyetje jua tregojnë Adi dhe Foni!

Çfarë duan gratë? Përgjigjen për këtë pyetje jua tregojnë Adi dhe Foni!

TOP ALBANIA RADIO