DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioÇfarë mesazhi i japin syzet dhe grimi në komunikimin jo verbal, pra në gjuhën e trupit?
Çfarë mesazhi i japin syzet dhe grimi në komunikimin jo verbal, pra në gjuhën e trupit?

Çfarë mesazhi i japin syzet dhe grimi në komunikimin jo verbal, pra në gjuhën e trupit?

Update: 2021-05-01
Share

Description

Gjeste të tilla gjatë bisedimeve paraqiten më shpesh nga fundi, kur kërkohet nga personi që të vendosë. Heqja e syzeve dhe pastrimi i xhamave është ende një metodë, që përdoret për të fituar kohë. Kur shikoni një gjest të tillë, dhe ku kërkohet menjëherë që të merrni një vendim, heshtja është taktika më e mirë.

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Çfarë mesazhi i japin syzet dhe grimi në komunikimin jo verbal, pra në gjuhën e trupit?

Çfarë mesazhi i japin syzet dhe grimi në komunikimin jo verbal, pra në gjuhën e trupit?

TOP ALBANIA RADIO