DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioÇfarë pëlqen një femër tek një mashkull?!
Çfarë pëlqen një femër tek një mashkull?!

Çfarë pëlqen një femër tek një mashkull?!

Update: 2021-05-22
Share

Description

Javën e kaluar Foni dhe Adi na treguan se cilat janë ato shenja që na bëjnë të kuptojmë se një mashkull tërhiqet apo pëlqen një femër, dhe këtë herë na zbulojnë të kundërtën. Nga ky episod na besoni do mësoni më shumë nga se çe keni menduar.

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Çfarë pëlqen një femër tek një mashkull?!

Çfarë pëlqen një femër tek një mashkull?!

TOP ALBANIA RADIO