DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioÇfarë roli luajnë rrudhat në ballë?
Çfarë roli luajnë rrudhat në ballë?

Çfarë roli luajnë rrudhat në ballë?

Update: 2021-04-10
Share

Description

Në puntatën e kësaj jave, në emisionin “Ju Flet Trupi” vijon të flitet rreth kulturës japoneze e traditave të tyre. Këtë herë tema vërtitej rreth fytyrës dhe rrudhave, karakteristikat dhe domethëniet e tyre.

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Çfarë roli luajnë rrudhat në ballë?

Çfarë roli luajnë rrudhat në ballë?

TOP ALBANIA RADIO