DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioÇfarë shikojnë burrat në trupin e femrës?
Çfarë shikojnë burrat në trupin e femrës?

Çfarë shikojnë burrat në trupin e femrës?

Update: 2021-05-15
Share

Description

Burrat janë programuar të tërhiqen nga gratë me aftësi të shëndetshme për riprodhim dhe të disponueshme për seks.

Përsa i përket formës së trupit si burrat ashtu dhe gratë, dëshirojnë dikë që ka trup sportiv. Për burrat këto janë një tregues për aftësi të larta shëndeti të gruas për riprodhim të suksesshëm me fëmijët e tyre.

Rezultatet na drejtojnë se burrat tërhiqen më tepër nga gratë me fytyrë fëminore –sy të mëdhenj, hundë të vogël, buzë dhe faqe të mbushura – sepse këto karakteristika provokojnë ndjenja të kujdesit prindëror te shumica e burrave.

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Çfarë shikojnë burrat në trupin e femrës?

Çfarë shikojnë burrat në trupin e femrës?

TOP ALBANIA RADIO