DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania Radio95% të veprimeve tona i bëjmë pavetëdije?!
95% të veprimeve tona i bëjmë pavetëdije?!

95% të veprimeve tona i bëjmë pavetëdije?!

Update: 2021-06-05
Share

Description

E keni menduar ndonjëherë se pse ose sa veprime bëjmë tërësisht pavetëdije dhe si ndikon kjo në marrëdhënie me njërëzit përreth?! Foni dhe Adi na zbulojnë gjithçka rreth këtyre veprimeve.

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

95% të veprimeve tona i bëjmë pavetëdije?!

95% të veprimeve tona i bëjmë pavetëdije?!

TOP ALBANIA RADIO