DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioA e dinit se si të dallonit se çfarë të kuptoni nga zëri i dikujt?
A e dinit se si të dallonit se çfarë të kuptoni nga zëri i dikujt?

A e dinit se si të dallonit se çfarë të kuptoni nga zëri i dikujt?

Update: 2021-09-25
Share

Description

Këshillat e Adit dhe Fonit na vijnë sërish në ndihmë. Kësaj here ata na mësojnë se si të kuptojmë dhe të përceptojmë atë çfarë zëri i dikujt na tregon. Zbuloni më shumë detaje interesante.

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

A e dinit se si të dallonit se çfarë të kuptoni nga zëri i dikujt?

A e dinit se si të dallonit se çfarë të kuptoni nga zëri i dikujt?

TOP ALBANIA RADIO