DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioAdi dhe Foni ju tregojnë si të dalloni një narcist!
Adi dhe Foni ju tregojnë si të dalloni një narcist!

Adi dhe Foni ju tregojnë si të dalloni një narcist!

Update: 2021-07-12
Share

Description

Adi dhe Foni me diskutimet e tyre mbi gjuhën e trupit, na mësojnë më shumë mbi temën e narcisizmit. Si të dallojmë një person narcist nga sjelljet e tyre?

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Adi dhe Foni ju tregojnë si të dalloni një narcist!

Adi dhe Foni ju tregojnë si të dalloni një narcist!

TOP ALBANIA RADIO