DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioAdi dhe Foni na mësojnë më shumë mbi ligjin e zilisë!
Adi dhe Foni na mësojnë më shumë mbi ligjin e zilisë!

Adi dhe Foni na mësojnë më shumë mbi ligjin e zilisë!

Update: 2021-07-03
Share

Description

Edhe këtë të shtunë, Adi dhe Foni na njohën me tema shumë interesante lidhur me gjuhën e trupit. Kësaj rradhe ata diskutuan mbi zilinë, sa janë të prirur njerëzit që ta krahasojnë veten me të tjerët!

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Adi dhe Foni na mësojnë më shumë mbi ligjin e zilisë!

Adi dhe Foni na mësojnë më shumë mbi ligjin e zilisë!

TOP ALBANIA RADIO