DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioCila është domethënia e formave të rrudhave në fytyrë?!
Cila është domethënia e formave të rrudhave në fytyrë?!

Cila është domethënia e formave të rrudhave në fytyrë?!

Update: 2021-04-17
Share

Description

Temat interesante nuk mund të mungojnë në programin ‘Ju Flet Trupi’, ku edhe këtë javë vijojnë të flasim për shpjegimin e rrudhave në fytyrë, por këtë herë jo vetëm ato në ballë, por në çdo pjesë dhe formë të fytyrës. Kuptimi i tyre është tepër befasues…

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Cila është domethënia e formave të rrudhave në fytyrë?!

Cila është domethënia e formave të rrudhave në fytyrë?!

TOP ALBANIA RADIO