DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioCila është arsyeja që femrat kanë mustaqe?! Kultura japoneze zbulon sëmundjet në bazë të…
Cila është arsyeja që femrat kanë mustaqe?! Kultura japoneze zbulon sëmundjet në bazë të…

Cila është arsyeja që femrat kanë mustaqe?! Kultura japoneze zbulon sëmundjet në bazë të…

Update: 2021-08-02
Share

Description

Rikthehemi sërish tek kultura japoneze, ku Adi dhe Foni sjellin një temë shumë interesante dhe të veçantë, ku mësojmë se tiparet apo karakteristikat në fytyrë tregojnë çfarë sëmundjesh mund të kemi apo karakterin tonë…

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Cila është arsyeja që femrat kanë mustaqe?! Kultura japoneze zbulon sëmundjet në bazë të…

Cila është arsyeja që femrat kanë mustaqe?! Kultura japoneze zbulon sëmundjet në bazë të…

TOP ALBANIA RADIO