DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioCilat janë shenjat që ngjallin interes erotik?!
Cilat janë shenjat që ngjallin interes erotik?!

Cilat janë shenjat që ngjallin interes erotik?!

Update: 2021-05-08
Share

Description

Kur dikush takon një person të seksit të kundërt, pëson disa ndryshime trupore: paraqitet me muskuj më të gjatë që të ballafaqohet në takime erotike, “qeskat” e fytyrës dhe të syve ulen, gjoksi fryhet, stomaku futet brenda automatikisht, barku që rrinte i lirshëm zhduket, trupi drejtohet dhe njeriu duket më i ri në pamje.

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Cilat janë shenjat që ngjallin interes erotik?!

Cilat janë shenjat që ngjallin interes erotik?!

TOP ALBANIA RADIO