DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioE dini se çfarë janë meridianet e trupit të njeriut? Adi dhe Foni na tregojnë disa informacione interesante!
E dini se çfarë janë meridianet e trupit të njeriut? Adi dhe Foni na tregojnë disa informacione interesante!

E dini se çfarë janë meridianet e trupit të njeriut? Adi dhe Foni na tregojnë disa informacione interesante!

Update: 2021-09-18
Share

Description

Këtë të premte, Adi dhe Foni na tregojnë disa informacione lifhur me meridianet e trupit të njeriut. E dinit se çfarë janë ato? Ja se çfarë na mësojnë ata.

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

E dini se çfarë janë meridianet e trupit të njeriut? Adi dhe Foni na tregojnë disa informacione interesante!

E dini se çfarë janë meridianet e trupit të njeriut? Adi dhe Foni na tregojnë disa informacione interesante!

TOP ALBANIA RADIO