DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioE dini se cilët janë tipat e personave me të cilët dashurohemi në jetën tonë?!
E dini se cilët janë tipat e personave me të cilët dashurohemi në jetën tonë?!

E dini se cilët janë tipat e personave me të cilët dashurohemi në jetën tonë?!

Update: 2021-09-11
Share

Description

Kjo e premte shënoi dhe fillimin e sezonit të ri të “Ju Flet Trupi”. Si episodi i parë i këtij sezoni, Adi dhe Foni na njohin me tipet e njerëzve me të cilët dashurohemi në jetën tonë dhe madje dhe martohemi. Cila kategori tipi jeni ju?

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

E dini se cilët janë tipat e personave me të cilët dashurohemi në jetën tonë?!

E dini se cilët janë tipat e personave me të cilët dashurohemi në jetën tonë?!

TOP ALBANIA RADIO