DiscoverTa Thotë Jonka | TOP ALBANIA RADIOEksperti i teknologjisë, Besmir Semanaj: “Besoj se brenda dy vitesh në Shqipëri do të ketë valë 5G”
Eksperti i teknologjisë, Besmir Semanaj: “Besoj se brenda dy vitesh në Shqipëri do të ketë valë 5G”

Eksperti i teknologjisë, Besmir Semanaj: “Besoj se brenda dy vitesh në Shqipëri do të ketë valë 5G”

Update: 2021-05-11
Share

Description

Eksperti i teknologjisë, Besmir Semanaj i ftuar në emisionin “Ta thotë Jonka”, ka folur rreth temës së telekomunikacionit dhe valëve 5G të internetit. Në vende të zhvilluara si Gjermania apo Amerika është implementuar si frekuencë, por është ende në hapat e para të zhvillimit.

Por, se kur do të ketë mundësinë Shqipëria ta ketë shpejtësinë 5G të internetit, Besmiri flet rreth eksperimentit që është bërë.

Comments 
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Eksperti i teknologjisë, Besmir Semanaj: “Besoj se brenda dy vitesh në Shqipëri do të ketë valë 5G”

Eksperti i teknologjisë, Besmir Semanaj: “Besoj se brenda dy vitesh në Shqipëri do të ketë valë 5G”

TOP ALBANIA RADIO