DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioFlirtimi, dashuria dhe si të sillemi gjatë një lidhjeje romantike
Flirtimi, dashuria dhe si të sillemi gjatë një lidhjeje romantike

Flirtimi, dashuria dhe si të sillemi gjatë një lidhjeje romantike

Update: 2021-06-12
Share

Description

Foni dhe Adi na zbulojnë detaje se si të sillemi gjatë kohës kur shoqërohemi dhe kur jemi në një lidhje me një person. Cilat janë shenjat e trupit që na tregojnë se jemi të dashuruar dhe si duhet të sillemi kur jemi në një lidhje.

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Flirtimi, dashuria dhe si të sillemi gjatë një lidhjeje romantike

Flirtimi, dashuria dhe si të sillemi gjatë një lidhjeje romantike

TOP ALBANIA RADIO