DiscoverTa Thotë Jonka | TOP ALBANIA RADIOJonka na prezanton me të ardhmen e “Apple”!
Jonka na prezanton me të ardhmen e “Apple”!

Jonka na prezanton me të ardhmen e “Apple”!

Update: 2021-07-20
Share

Description

Emisioni “Ta Thotë Jonka” vjen edhe ditën e sotme me shumë gjëra interesante rreth teknologjisë. Një episod i veçantë ku më tepër u diskutua për kompaninë “Apple” dhe gjithçka rreth saj. Gjithashtu, Jonka tregoi dhe rreth risive që pritet të sjellë kjo kompani.

Comments 
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Jonka na prezanton me të ardhmen e “Apple”!

Jonka na prezanton me të ardhmen e “Apple”!

TOP ALBANIA RADIO