DiscoverTa Thotë Jonka | TOP ALBANIA RADIOJonka tregon nivelin e përfshirjes së vajzave në sektorët e teknologjisë! Konsulentja e sigurisë kibernetike, Arsela Istrefi, jep këshillat që duhet të keni parasysh gjatë navigimit në internet!
Jonka tregon nivelin e përfshirjes së vajzave në sektorët e teknologjisë! Konsulentja e sigurisë kibernetike, Arsela Istrefi, jep këshillat që duhet të keni parasysh gjatë navigimit në internet!

Jonka tregon nivelin e përfshirjes së vajzave në sektorët e teknologjisë! Konsulentja e sigurisë kibernetike, Arsela Istrefi, jep këshillat që duhet të keni parasysh gjatë navigimit në internet!

Update: 2021-07-13
Share

Description

Një episod ndryshe ditën e sotme në “Ta Thotë Jonka”, teksa Jonka u përqëndrua te përfshirja e vajzave në sektorët e ndryshëm të teknologjisë si dhe te punësimi i tyre pikërisht në këta sektorë. E ftuar në një lidhje telefonike ishte Arsela Istrefi, e cila është konsulente e sigurisë kibernetike. Ajo diskutoi mbi temën e këtij episodi, si dhe dha disa këshilla se si të mbrohemi gjatë navigimit në internet.

Comments 
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Jonka tregon nivelin e përfshirjes së vajzave në sektorët e teknologjisë! Konsulentja e sigurisë kibernetike, Arsela Istrefi, jep këshillat që duhet të keni parasysh gjatë navigimit në internet!

Jonka tregon nivelin e përfshirjes së vajzave në sektorët e teknologjisë! Konsulentja e sigurisë kibernetike, Arsela Istrefi, jep këshillat që duhet të keni parasysh gjatë navigimit në internet!

TOP ALBANIA RADIO