DiscoverPallo keskellePallo Keskelle #94: Veräjänvartijat-spesiaali, osa 1
Pallo Keskelle #94: Veräjänvartijat-spesiaali, osa 1

Update: 2024-10-07
Share

Description

Lokakuun jaksotarjonnan avaa lähes kolmen tunnin jakso. Avauserässä pääsarjasalibandyn lisäksi keskustellaan nykyisestä rankkarisäännöstä ja pohditaan minkä uuden asian toisimme lajiin, joka tällä hetkellä uupuu.

Tämän viikon jakson keskiössä on toisessa erässä kuultava Veräjänvartijat-spesiaalin debyyttiosa, kun Nurmon Jymyn F-liigajoukkueen maalivahti Aki Karjalainen ja jo kertaalleen podcastimme äänitaajuuksilta tuttu maalivahtivalmentaja Aake Kettunen saapuvat keskustelemaan Jonin kanssa maalivahtien sielunelämästä.

Päätöserässä hämmästellään lokakuussa tehtyjen seurasiirtojen määrää, pudistellaan päätä IFF:n maalikoosteelle ja katsotaan mistä lähtökohdista T16:n SM-karsintasarja siirtyy seuraavaa turnausta kohden. Kuulijakysymyksissä tällä kertaa keskustellaan muun muassa selostuksesta, tulevaisuuden pelinopeudesta ja yksilötaidoista sekä otteluiden jälkeisten tuomarien kättelemiseen pohjautuvan tavan viemisestä myös junioripeleihin.

AIKALEIMAT:

Erä 1 (00:00 )

Kuulumiset

Ajatuksia nykyisestä rankkarisäännöstä (06:30 )

Inssi-Divari (10:50 )

F-liiganurkkaus (22:36 )

Viikon ajatus: Jos saisit tuoda sählyyn yhden uuden asian mitä nyt ei ole, mikä se olisi? (46:36 )

Erä 2 (54:05 )

Veräjänvartijat-spesiaali 1.0

Erä 3 (02:19:56 )

Siirtoikkunaa & videoeditointia

Junnukatsaus (02:25:53 )

Kuulijakysymykset (02:40:49 )

Kysymykset, puheenaiheet & vierastoiveet palautesähköpostiin tai sometilien viestibokseihin

Pallo keskelle on kuunneltavissa Spotifyn, Googlen, Applen & Podimon podcast-alustoilla

Somet: @pallokeskelle

Palautteet ja kysymykset: palaute@pallokeskelle.fi

Alku- ja loppumusiikki: Sami Saarikoski

Jaksokuva: Joni Salo-oja / @amfigoria

Alkuperäinen kuva: Juha Käenmäki