DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioProblemi më i madh që njeh njerëzimi, Adi dhe Foni na tregojnë mbi marrëdhënien nuse-vjehrrë!
Problemi më i madh që njeh njerëzimi, Adi dhe Foni na tregojnë mbi marrëdhënien nuse-vjehrrë!

Problemi më i madh që njeh njerëzimi, Adi dhe Foni na tregojnë mbi marrëdhënien nuse-vjehrrë!

Update: 2021-07-17
Share

Description

Adi dhe Foni edhe këtë javë na kanë njohur me një temë interesante. Ata na tregojnë se nga ka lindur konflikti “shekullor” mes nuseve dhe vjehrrave.

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Problemi më i madh që njeh njerëzimi, Adi dhe Foni na tregojnë mbi marrëdhënien nuse-vjehrrë!

Problemi më i madh që njeh njerëzimi, Adi dhe Foni na tregojnë mbi marrëdhënien nuse-vjehrrë!

TOP ALBANIA RADIO