DiscoverTa Thotë Jonka | TOP ALBANIA RADIOStilisti Niko Komani: “Në Shqipëri janë bërë të gjithë bloger!”
Stilisti Niko Komani: “Në Shqipëri janë bërë të gjithë bloger!”

Stilisti Niko Komani: “Në Shqipëri janë bërë të gjithë bloger!”

Update: 2021-06-15
Share

Description

I ftuar në “Ta thotë Jonka” për të folur rreth modelimit virtual, pra të qenit një model/e në rrjete sociale ka qenë stilisti i njohur Niko Komani. Si një njohës i mirë i modës dhe ‘fashion’, Niko ka treguar se në Instagram nuk mund të jenë të gjithë model.

Comments 
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Stilisti Niko Komani: “Në Shqipëri janë bërë të gjithë bloger!”

Stilisti Niko Komani: “Në Shqipëri janë bërë të gjithë bloger!”

TOP ALBANIA RADIO