DiscoverJu Flet Trupi | Top Albania RadioTradhëtia në çift, pse ajo shtohet pas ardhjes së fëmijës në familje?!
Tradhëtia në çift, pse ajo shtohet pas ardhjes së fëmijës në familje?!

Tradhëtia në çift, pse ajo shtohet pas ardhjes së fëmijës në familje?!

Update: 2021-06-19
Share

Description

Foni dhe Adi trajtojnë tradhëtinë në çift. Gjithashtu, ata shpjegojnë arsyet pse shtohet tradhëtia pasi familjes i shtohet një pjesëtar.

Comments 
In Channel
loading
Download from Google Play
Download from App Store
00:00
00:00
x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Tradhëtia në çift, pse ajo shtohet pas ardhjes së fëmijës në familje?!

Tradhëtia në çift, pse ajo shtohet pas ardhjes së fëmijës në familje?!

TOP ALBANIA RADIO