شش: یونان باستان (بخش دوم)
Update: 2018-12-10
234
Description
دموکراسی، دین، فلسفه، معماری... این دومین بخش از داستان یونان باستان است.
منابع:
وبسایت کرش کورس؛ وبسایت شبکۀ تاریخ: اینجا، اینجا و اینجا؛ آکادمی خان؛ بریتانیکا؛ انکارتا؛ دانشنامه تاریخ باستان؛ تاریخ تمدن اثر ویل دورانت؛ میراث یونان باستان برای آزادی؛ دایرهالمعارف بزرگ اسلامی.
برای مطالعه بیشتر:
The Iliad/The Odyssey (Goodreads)
The Histories by Herodotus (Goodreads)
On Sparta (Goodreads)
The Peloponnesian War (Goodreads)
Greece: A Short History of a Long Story, 7,000 Bce to the Present (Goodreads)
موسیقیها:
آلبوم Colours of Greece
لینک پادکستهای معرفیشده:
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Comedy Podcast Right Now – June 2024The Best News Podcast Right Now – June 2024The Best New Business Podcast Right Now – June 2024The Best New Sports Podcast Right Now – June 2024The Best New True Crime Podcast Right Now – June 2024The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now – June 20The Best New Dan Bongino Show Podcast Right Now – June 20The Best New Mark Levin Podcast – June 2024
In Channel
من از زنم میپرسم
درود بر شما کار بسیار ارزشمندی است 🙌😍🙌😇🌈🌹🙏🙏👌👌👏🏻👏🏻👏🏻 پرتوان باشید ما که خیلی بهره می بریم
عالی
بسیار عالی مثل همیشه
سلام و خسته نباشید و ممنون به خاطر زحماتی که متقبل میشین. خواستم بگم اگر که امکان داره به مطالب ماقبل تاریخ و موضوعات مربوط به انسان شناسی بپردازین یا اگر پادکست جداگونه ای در این مورد هست رو معرفی کنید ممنون
خیلی خوب بود
یونان دو از یونان یک بیشتر تمرکز ایجاد میکرد و کمتر پرش فکر داشت احتمالا نوع بیان و سادگی کلام و البته خورده طنزای حساب شده اش بوده
یونان سل خوب بود😃😃
یکی از دلایل میل شدید یونانی ها برای یادگیری، جزیره ای بودن این سرزمین هست که همیشه باعث شده دلشون بخواهد بدونند در سرزمین های آنسوی دریاها چه اتفاقی میفته . زبانشون هم البته دخیل هست در این شیوه تفکر انتقادیی
آهنگ دقیقه ۲۲:۳۰ چه خوب بود ،چه آهنگی بود ؟ اسمش رو میگید ؟
اوپراتور یونانسل 😂😂😂😂😂 آقا سر کار اینو گوش میدادم، سر این کلمه ترکیدم، مجبور شدم به همکاران توضیح بدم جریانو 🤦🤦🤦🤦
فوق العاده بود ممنون❤️
با یونانسل خیلی حال کردم .. 😄😄😄 کلا کجایید ؟؟؟ چرا نیستید ؟؟
ممنون اززحمات ارزشمندتون یه سوال چرا ما به این کشور میگیم یونان؟
جالب بود. بخصوص اینکه هیچکس در خلاء سلبریتی نمیشه. این ما هستیم که تصمیم میگیریم کی رو سلبریتی کنیم
من خيلى از پادكست هاتون لذت ميبرم و سپاسگذارم واسه تلاشتون🙏🏼
یونان سل:))))) عالی تعریف می کنید. واقعا کار ارزشمندیه ممنون از زحماتتون.
مرسی عالی بود👍👏👌👌👌
عالی! خیلی خوب بود. مزه پرانی ها هم خیلی جالب بود. خصوصاً «از الهه گوگل بپرس» 😂🤣😂
این روزها که به خاطر شیوعِ ویروس کرونا تو خونه موندیم، گوش کردن به پادکست های شما شده همنشین و رفیق 🙂 .ممنون بابت تلاشهاتون