هفت: اسکندر مقدونی
Update: 2019-01-08
455
Description
افسانهها میگویند اسکندر مقدونی کبیر، نیمهخدایی بود که در عمر کوتاه سیودوسالهاش طعم شکست را نچشید. افسانهها از همۀ حقیقت حرف نمیزنند!
منابع اصلی:
وبسایت کرش کورس؛ وبسایت شبکۀ تاریخ؛ وبسایت لیویوس؛ آکادمی خان؛ بریتانیکا؛ انکارتا؛ دانشنامه تاریخ باستان؛ دایرهالمعارف بزرگ اسلامی.
برای مطالعه بیشتر:
- Alexander the Great (Goodreads)
- The Campaigns of Alexander (Goodreads)
- Alexander the Great and the Logistics of the Macedonian Army (Goodreads)
- Ghost on the Throne: The Death of Alexander the Great and the War for Crown and Empire (Goodreads)
موسیقیها:
آلبوم Alexander (Original Motion Picture Soundtrack)
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Comedy Podcast Right Now – June 2024The Best News Podcast Right Now – June 2024The Best New Business Podcast Right Now – June 2024The Best New Sports Podcast Right Now – June 2024The Best New True Crime Podcast Right Now – June 2024The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now – June 20The Best New Dan Bongino Show Podcast Right Now – June 20The Best New Mark Levin Podcast – June 2024
In Channel
اسکندر و ارسطو ترکیب خوبی میشد ولی نشد دیگه
شدیدا عالی بود
♥️
سلام ای کاش یک اپیزود هم به ایران اختصاص میدادین.😢
بیشتر از زحماتتون در تولید پادکست ممنون دارم بابت سوالاتی که در انتهای اپیزودها در ذهن میکارید. چرا آدمها رو بزرگ میکنیم واقعا یاد نمایشنامه چهار صندوق بهرام بیضایی افتادم
این اپیزود رو قبلا گوش کرده بودم ولی بعد از خوندن فصل اول از کتاب جهان مکتوب که به اسکندر و حماسه هومر و ایلیاد پرداخته، شنیدن دوبارهاش خالی از لطف نبود. توی این کتاب میل اسکندر به فتح آسیا رو به نوعی به علاقهش به این قصه و بازسازی ایلیاد ربط میده که خیلی جالب توجه بود.
آقای بنیجانی، این سرگذشت ها به همراه روایت زیبا و صدای دلنشین شما، حسابی آدمو شیفته خودش می کنه. مرسی بابت این پادکست زیباتون و امیدوارم خیلی بیشتر از شما بشنویم.
خیلی حال کردم، زمانی که اسکندر تو هند فیل دید: گفت یا ابوالفضل این چیه دیگه😂😂😂😂 این طنزی که اضافه میکنی خیلی جالبش کرده...
گوش کردیم و بسیار عالی ولی بهتر نیست که دقیقتر باشه و درست مثلا در همین موضوع چندین اشتباه بزرگ که با خرافات تاریخی میکس شده را گفتین 👍🏼
👌👌👌
مثلا ناپلئون بعد از لشکر کشی به روسیه گفته بود ماجرای لشکر کشی اسکندر بیشترش افسانه هستش
سلام خدمت آقای بنی جانی عزیز .اول تشکر میکنم از شما که با زحمت زیاد این پادکست رو درست کردین ،ولی میخواستم بگم شما که اینقدر زحمت کشیدین که مردم استفاده کنند و اگاهیشون زیاد بشه کاش رو مطالبی که میگید بیشتر تحقیق کنید که بازده این کار بالا بره .مثلا تو همین ماجرای اسکندر مطالبی رو گفتین که اصلا به واقعیت نزدیک نیست کاش میشد اصلاح بشه
مرسیییی عالیییی
خیلی لحن و بیان زیبایی دارید🌻 میشه لطفاً بیشتر از ایران و سلسله هاش بگین مثل افشاریه زندیه اشکانیان و....
عالی بود
بسیار عالی . اولین پادکستتون بود که گوش کردم و لذت بردم خسته نباشید
به درک واصل شد نه مرد
آقا اولا دمت گرم واقعا بابت پادکست خوبت دوما اینکه داستان هایی که اینجا گفته شد درباره اسکندر یکم حماسی تر و افسانه ای تر ولی دقیق توی شاهنامه اومده
عالی بودید👏👏👏
چقدر عالی بود این اپیزود خودش عالی بود اون چند دقیقه آخرش فوقالعاده بود دمتون گرم