DiscoverParagraph | پاراگرافیازده: چین باستان (بخش اول)
یازده: چین باستان (بخش اول)

Update: 2019-07-09322
Share

Description

دربارۀ پیشینۀ بیست درصد از جمعیت زمین چه می‌دانیم؟ کشوری که چهار هزار سال سابقۀ غذا خوردن با چاپ‌استیک دارد، چه گذشته‌ای داشته؟ این اولین بخش از داستان چین باستان است.

منابع اصلی:

دانشنامه تاریخ باستان؛ وب‌سایت شبکۀ تاریخ؛ آکادمی خان؛ بریتانیکا؛ انکارتا؛ لونلی پلنت.

برای مطالعه بیشتر:

The Art of War (Goodreads)

China: A History (Goodreads)

The Emperor's Silent Army: Terracotta Warriors of Ancient China (Goodreads)

The Analects (Goodreads)

موسیقی‌:

آلبوم Supreme Chinese Music

حمایت از پادکست پاراگراف

کانال تلگرام پادکست پاراگراف

پاراگراف در: توئیتر | اینستاگرام | ناملیک

می‌توانید با این ایمیل هم با من در تماس باشید:

paragraphpodcast@gmail.com

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Comments (90)

fatemeh karimi

ممنون خیلی پادکست مفیدی بود. تا امروز چندتا پادکست تاریخ چین گوش دادم ولی به این تمیزی و مرتبی نبود.🌹🌹🌹

Jun 3rd
Reply

Parisa Poormohammadi

درود بر شما.کارتون خیلی درسته.خسته نباشید.واقعا استفاده میکنم

Mar 31st
Reply

Kimia Sh

عاشق پادکستتونم 🤍

Sep 12th
Reply

Reza Zamani

قسمت اول عالی بود بریم واسه قسمت دوم🙏🌺

May 16th
Reply

Farima Farima

این اپیزود اواخر اسفند ۱۴۰۰ گوش دادم و عجیب با حال و هوام عجین شد خیلی لذت بردم لطفا ادامه بدید واقعا عالی هستین

Mar 12th
Reply

n hasani

من واقعا از شنیدن پادکست شما لذت میبرم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 خدا حفظتون کنه 🧿🧿🙏🏻🙏🏻♥️

Sep 22nd
Reply

mojgan a

سلام علیرضا جان. خدا قوت. من دارم اپیزودها رو گوش می‌دم و الان رسیدم به این اپیزود. اول ممنونم از زحمتهات. و دوم اینکه نحوه روایتت اپیزود به اپیزود بهتر شده. واقعا ممنون.

Jun 2nd
Reply

Amīr

فوق العاده جذاب و زیبا 👌

Feb 11th
Reply

Free Bozorg

متنفر بودم از هرچی تاریخ بود..اما الان جذاب ترین شده برام ممنونم ازت..درخشش روز افزونتان ارزوست💙💙💙💙

Feb 3rd
Reply

مانلی

خیلی عالی بود و لذت بردم.تاریخ موضوع مورد علاقه من نیست ولی با لحن جذاب و طنزگونه شما چیزهای زیادی یاد گرفتم.کاش در مورد ایران بسازید.هرچند میدونم کار سختیه و ممکنه براتون مشکل ساز بشه از واقعیت ایران حرف بزنید

Jan 18th
Reply

arminmp

عالی، مانگا kingdom هم درباره استاد چین حتما بخونید

Dec 14th
Reply

کتاب صوتی"ارنواز"

خیلی خیلی سپاسگزارم از شما😍این‌اطلاعات واقعا برای من‌مفیده ولذت میبرم از دونستنشون💚باقدرت ادامه بدید

Dec 4th
Reply

李妙言 Negin

پادکست چین باستان عالی بود، خیلی ممنون از زحماتتون،لطفا بازم از چین بگید😍😊🙏

Nov 30th
Reply

jajavadii

واقعا عالیه دمتون گرم

Oct 29th
Reply

masoume mirhosseini

بسیار عالی سپاس

Oct 20th
Reply

Sanam Etemadee

دمتون گرم😎

Oct 5th
Reply

Mina

خیلی خوبه مرسی❤

Oct 1st
Reply

sami

برای بار چندم داشتم گوش میدادم که به این دو جمله فکر کردم، چند بار شنیده بودم ولی این بار به فکرم برد. یکی اینه شما دو ماه برای این دو اپیزود زحمت کشيدی دو اینکه اگر از پادکستی خوشتون میاد به سازندش بگید. آقا واقعان دمت گرم، خسته نباشی خستگیت باعث آرامش و شادی افکارت بشه. خیلی عالی روایت میکنی، خیلی کاربردی و به درد بخور هست. کلی مطلب میشه ازش گرفت، من کلی چیز از شما یاد گرفتم، خیلی زیاد... یکیش اینکه چطور شد که دعاها آسمونی شد و واسته ها ساخته شدن، به حاکما قدرت دادیم و کشیشا حاکم شدن و اینکه چیشد که به اینجا رسیدیم، من فهمیدم از گوش دادن به پادکستهای شما که با همه ی پیشرفت جوامع، امکان تحصيل و با سواد شدن آدما با شعور یا با فهم نمیشن و این مطالعه و گشتن دنبال جواب سوالهاست که میتونه به شما دید بهتری به زندگی و دنیای پیرامون بده. و در کل اینکه تاریخ می‌تونه به صورت احمقانه و خنده داری تکرار بشه. بلایی که صدها، گاهی هزاران سال پیش بر سر جوامع هم گون ما اومده داره دوباره سر ما میاد، در گوشه ای دیگه از دنیا و گویی همه فراموش میکنیم که سرانجام چه شد، و چه خواهد شد. دمت گرم، سلامت و موفق ب

Aug 10th
Reply

Mitra Sharifi

کی فکرش رو میکرد امروز قراردادی ۲۵ساله با چین داشته باشیم 😒

Jul 23rd
Reply

Aurora

خیلی قشنگ و جالب بود و مهم تر از همه حوصله آدم سر نمیرفت جذاب بود

Jul 3rd
Reply
loading
In Channel
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.