Discoverپادکست فارسی بی‌پلاس ‌Bplus بی پلاس2-20: Utopia for Realists (خلاصه‌ی کتاب آرمان‌شهری برای واقع‌گراها)
2-20: Utopia for Realists (خلاصه‌ی کتاب آرمان‌شهری برای واقع‌گراها)

Update: 2019-07-09721
Share

Description

شنیدین می‌گن دولت باید به همه حقوق بده؟ یا اینکه هفته‌ای سی چهل ساعت کار زیاده؟ این اپیزود درباره‌ی اینه که اینجور ایده‌های آرمانشهری واقع‌گرایانه هستن یا نه.

نویسنده: Rutger Bregman | متن: عباس سیدین | روایت: علی بندری | تدوین: امید صدیق‌فر

کتاب‌های bplus را از اینجا  بخرید.

پشتیبان بی‌پلاس شوید.

موزیک‌ها : حسین نجفی|Broken Elegance

بی‌پلاس در اینستاگرام

ثبت‌نام در اپلیکیشن خلاصه‌ی کتاب بلینکیست

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Comments (125)

Ramin Maleki

بعضی از موضعات تو کتاب فرق احمق میکند و هنر شفاف اندیشیدن گفته شده. مخصوصا ارتباط بین فقر و شخصیت آدمها

Sep 5th
Reply

sin alef

یکی از سه‌تا BPlus هست که ما گوش میدیم👌🏻👌🏻👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻 لطفا بیشتر از این جور پاد کستا بزارید ممنون🙏🏻

Nov 5th
Reply

gisoo bahmani

عالی بود

Mar 24th
Reply

LeylaKrz

کتاب «فقر احمق می‌کند» هم به موضوع رابطه‌ی بین هوش و فقر و توزیع مستقیم پول بین فقرا اشاره می‌کنه. توی لینک زیر یه معرفی کوتاه از این کتاب اومده: https://www.instagram.com/p/CALt6DHJLrt/?igshid=1m3mn00b5g2p0

Sep 13th
Reply

saeid mohajer

یکی از کتاب های خوب و به درد بخور ممنون بابت اش

Aug 9th
Reply

Amirhosein Dorali

این پولو زده باشن بههههه . ... امور باطل 😂😂

May 19th
Reply

Maryam Ghorbanalizadeh

ممنون از زحماتتون. کلی چیز جالب یادمون دادین

May 7th
Reply

Mohsen Zabihi

آقای بندری خدا قوت، در ابن اپیزود اشاره به سخنرانی ایی در مادرید اسپانیا کردید ذهن پرواز کرد بطرف دیکتاتور اسپانیا فرانکو، اگه مقدور بود در خصوص او و دورانش هم یک اپیزود اختصاص بدید پیشتر سپاسگزارم

Apr 13th
Reply

Resam Eftekharzadeh

شما همین ماه رمضان رو نگاه کن وقتی شما غذا کم بخوری نامناسب بخوری چی میشه از هوشیاری آدم کم میشه همینه که میگن درد فقرا رو بخوری چون فقرا معمولا غذای کم میخورن نامناسب میخورن

Apr 11th
Reply

Arash Samizadeh

کاش یکسری آزمایشم بود که سلامت روانی و آی کیو بچه هایی که تو خانواده های سوپر پولدار به دنیا میان برسی کنه. یاد داستانی در چنل بی افتادم، برادران منندز که در اوج رفاه، پدر و مادرشون رو کشتن. مقایسه ی این دوتا آزمایش از خانواده های فقیر و پولدار باید جذاب باشه

Apr 8th
Reply

Ele

بخش توزیع مستقیم پول بین فقرا من رو یاد یارانه های ایران انداخت، البته فکر میکنم از نظر مقدار قابل مقایسه نیست، دوم هم یاد یک اثر از تولستوی افتادم به اسم چه باید کرد، در مورد ثروتمندی هست که مدتی در سرشمتری با گدایان مسکو هست،،،، و تصمیم به توزیع پول در بین گدایان مسکو میکنه،،، واکنش ها در کتاب بسیار دقیق و روانشناسانه شرح داده شده و اینکه با این پول چه میکنند. البته فقیر با گدا متفاوت هست، من فکر میکنم میزان حقوق افراد باید بالا بره. فقیر احتمالا درآمد کم داره..

Mar 15th
Reply

Amirhosein

دید قشنگی بود راجب GDP

Mar 13th
Reply

Behzad R

من وقتی رو یه تز قفلی میزنم دیگه تو همه ایده ای عمومیتش میدم. و ایده اول این پادکست که ساعت کار باید کم باشه تو ذهن من هم بود و اینکه همه از تعطیلات زیاد ایران شاکی هستن رو من یه نعمت میدونستم و اصلا در عجبم کارمندها که ۷ از خونه میزنن بیرون ۶ عصر میرسن خونه چجوری اسم این رو میذارن زندگی.در هفته باید ۳ روز تعطیل باشه، ساعت کاری کم و تعطیلات فصلی. راستی چرا هیچکی نمیگه جهان ایده آل باید جمعیتش از ۴ میلیارد فراتر نره. الان با شیوع کرونا این دوتا ایده داره قهرا اتفاق میفته

Mar 9th
Reply

Mohammad Afkhami

سلام ممنون میشم اگر پادکست های در خصوص آینده و سبک کسب و کار درآینده بیشتری رو بتونید معرفی کنید که توی این زمینه بتونم آگاهی بیشتری پیدا بکنم ، قبلا از زحمات جناب علی بندری متشکرم

Jan 10th
Reply

Hossein Borzuee

سلام. خیلی عالی بود. خدا خیرتون بده

Jan 4th
Reply

Zakie

چرا کست باکس آماری ازینکه هر پادکست چند بار شنیده یل دانلود شده نداره؟ یا جایی میذاره و من آشنا نیستم؟

Dec 20th
Reply

Alireza V

عاشق جمله ما داریم این حرف رو نمزنیم شدم 😜 ممنون علی جان طبق معمول عالی 👏🏽💙

Dec 9th
Reply

Amin Havaran

به نظرم دوتا نکته وجود داره در مورد کتاب. اول که کتاب هدفش ارائه راه حل نیست هدف تفکر در اموری اینچنین و گفتگو هست به عبارتی هدف دیدن هر مشکل یا تصمیم از زوایای مختلفه. دوم مدل اقتصادی هر کشوری متفاوته و هر راه حلی در یک کشور یا منطقه لزوما منجر به همان نتایج در منطقه یا کشور دیگه نمیشه. پس اصولا مقایسه مفاهیم کتاب با شرایط ایران یا هر کشوری از اساس اشتباه هست.

Dec 4th
Reply

Mostafa Foroozan

خیلی خوب بود. مرسی

Nov 26th
Reply
loading
In Channel
نسل مضطرب

نسل مضطرب

2024-12-1801:05:00

loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.