2-20: Utopia for Realists (خلاصهی کتاب آرمانشهری برای واقعگراها)
Update: 2019-07-09
721
Description
شنیدین میگن دولت باید به همه حقوق بده؟ یا اینکه هفتهای سی چهل ساعت کار زیاده؟ این اپیزود دربارهی اینه که اینجور ایدههای آرمانشهری واقعگرایانه هستن یا نه.
نویسنده: Rutger Bregman | متن: عباس سیدین | روایت: علی بندری | تدوین: امید صدیقفر
کتابهای bplus را از اینجا بخرید.
پشتیبان بیپلاس شوید.
موزیکها : حسین نجفی|Broken Elegance
ثبتنام در اپلیکیشن خلاصهی کتاب بلینکیست
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Comedy Podcast Right Now – June 2024The Best News Podcast Right Now – June 2024The Best New Business Podcast Right Now – June 2024The Best New Sports Podcast Right Now – June 2024The Best New True Crime Podcast Right Now – June 2024The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now – June 20The Best New Dan Bongino Show Podcast Right Now – June 20The Best New Mark Levin Podcast – June 2024
In Channel
بعضی از موضعات تو کتاب فرق احمق میکند و هنر شفاف اندیشیدن گفته شده. مخصوصا ارتباط بین فقر و شخصیت آدمها
یکی از سهتا BPlus هست که ما گوش میدیم👌🏻👌🏻👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻 لطفا بیشتر از این جور پاد کستا بزارید ممنون🙏🏻
عالی بود
کتاب «فقر احمق میکند» هم به موضوع رابطهی بین هوش و فقر و توزیع مستقیم پول بین فقرا اشاره میکنه. توی لینک زیر یه معرفی کوتاه از این کتاب اومده: https://www.instagram.com/p/CALt6DHJLrt/?igshid=1m3mn00b5g2p0
یکی از کتاب های خوب و به درد بخور ممنون بابت اش
این پولو زده باشن بههههه . ... امور باطل 😂😂
ممنون از زحماتتون. کلی چیز جالب یادمون دادین
آقای بندری خدا قوت، در ابن اپیزود اشاره به سخنرانی ایی در مادرید اسپانیا کردید ذهن پرواز کرد بطرف دیکتاتور اسپانیا فرانکو، اگه مقدور بود در خصوص او و دورانش هم یک اپیزود اختصاص بدید پیشتر سپاسگزارم
شما همین ماه رمضان رو نگاه کن وقتی شما غذا کم بخوری نامناسب بخوری چی میشه از هوشیاری آدم کم میشه همینه که میگن درد فقرا رو بخوری چون فقرا معمولا غذای کم میخورن نامناسب میخورن
کاش یکسری آزمایشم بود که سلامت روانی و آی کیو بچه هایی که تو خانواده های سوپر پولدار به دنیا میان برسی کنه. یاد داستانی در چنل بی افتادم، برادران منندز که در اوج رفاه، پدر و مادرشون رو کشتن. مقایسه ی این دوتا آزمایش از خانواده های فقیر و پولدار باید جذاب باشه
بخش توزیع مستقیم پول بین فقرا من رو یاد یارانه های ایران انداخت، البته فکر میکنم از نظر مقدار قابل مقایسه نیست، دوم هم یاد یک اثر از تولستوی افتادم به اسم چه باید کرد، در مورد ثروتمندی هست که مدتی در سرشمتری با گدایان مسکو هست،،،، و تصمیم به توزیع پول در بین گدایان مسکو میکنه،،، واکنش ها در کتاب بسیار دقیق و روانشناسانه شرح داده شده و اینکه با این پول چه میکنند. البته فقیر با گدا متفاوت هست، من فکر میکنم میزان حقوق افراد باید بالا بره. فقیر احتمالا درآمد کم داره..
دید قشنگی بود راجب GDP
من وقتی رو یه تز قفلی میزنم دیگه تو همه ایده ای عمومیتش میدم. و ایده اول این پادکست که ساعت کار باید کم باشه تو ذهن من هم بود و اینکه همه از تعطیلات زیاد ایران شاکی هستن رو من یه نعمت میدونستم و اصلا در عجبم کارمندها که ۷ از خونه میزنن بیرون ۶ عصر میرسن خونه چجوری اسم این رو میذارن زندگی.در هفته باید ۳ روز تعطیل باشه، ساعت کاری کم و تعطیلات فصلی. راستی چرا هیچکی نمیگه جهان ایده آل باید جمعیتش از ۴ میلیارد فراتر نره. الان با شیوع کرونا این دوتا ایده داره قهرا اتفاق میفته
سلام ممنون میشم اگر پادکست های در خصوص آینده و سبک کسب و کار درآینده بیشتری رو بتونید معرفی کنید که توی این زمینه بتونم آگاهی بیشتری پیدا بکنم ، قبلا از زحمات جناب علی بندری متشکرم
سلام. خیلی عالی بود. خدا خیرتون بده
چرا کست باکس آماری ازینکه هر پادکست چند بار شنیده یل دانلود شده نداره؟ یا جایی میذاره و من آشنا نیستم؟
عاشق جمله ما داریم این حرف رو نمزنیم شدم 😜 ممنون علی جان طبق معمول عالی 👏🏽💙
به نظرم دوتا نکته وجود داره در مورد کتاب. اول که کتاب هدفش ارائه راه حل نیست هدف تفکر در اموری اینچنین و گفتگو هست به عبارتی هدف دیدن هر مشکل یا تصمیم از زوایای مختلفه. دوم مدل اقتصادی هر کشوری متفاوته و هر راه حلی در یک کشور یا منطقه لزوما منجر به همان نتایج در منطقه یا کشور دیگه نمیشه. پس اصولا مقایسه مفاهیم کتاب با شرایط ایران یا هر کشوری از اساس اشتباه هست.
خیلی خوب بود. مرسی
https://www.ted.com/talks/rutger_bregman_poverty_isn_t_a_lack_of_character_it_s_a_lack_of_cash/footnotes?trk=organization-update-content_share-video-embed_share-article_title لینک سخنرانی نویسنده☝️