قسمت ۵ - سفری برای پیدا کردن خود
Update: 2020-04-24
918
Description
سفر انگار یه جادویی داره پر از نشونهها و حرفها برای اونهایی که میخوان خودشون رو بهتر بشناسن و تغییری توی زندگیشون نیاز دارن. انگار یه نشونه یا اتفاق ساده برای یه نفر میتونه مثل یه چوب جادو عمل بکنه و زندگیش رو عوض کنه. این موضوع برای شهاب چراغی هم افتاده. توی این قسمت از پادکست رادیو ماجرا رفتیم سراغ شهاب چراغی که تجربه زیادی در سفر به آفریقا داره و باهاش درباره سفرهایی که به کنیا و ماداگاسکار داشته صحبت میکنیم.
صفحه اختصاصی پادکست رادیو ماجرا
کانال تلگرام | صفحه اینستاگرام
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Comedy Podcast Right Now – June 2024The Best News Podcast Right Now – June 2024The Best New Business Podcast Right Now – June 2024The Best New Sports Podcast Right Now – June 2024The Best New True Crime Podcast Right Now – June 2024The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now – June 20The Best New Dan Bongino Show Podcast Right Now – June 20The Best New Mark Levin Podcast – June 2024
In Channel
عالی بود ..ممنونم از شما و ممنون از صداقت بیان
🩷
خیلی عاااااالی بود، ،حتی احساس قبل از شروع سفر برای تصمیمگیری هم گفته شده بود،،سپاسگزارم از تجربه خوبتون
چقدر نیاز داشتم به شنیدن این پادکست این روزها ممنونم.
خیلی لذت بردم دم شماگرم🌹🌹
چقدر اون قسمت دختر بچه عمیق و اشنا بود چقدر حس اشنایی داشت و منم گریه میکنم با این خاطره 🌷💕
سلام چ تجربهی زیبایی البته با صدای دلنشین شهاب عزیز، شنیدنیتر شد
به به عجب اپیزود خوبی بود مثه اکثر اپیزوداتون❤️❤️
واقعا ممنون عالی بود
وااااااااای چقدر نمیتونم نمیتونم میگن
خدای من چقدر دنیا عجیبه بچرخی بچرخی بچرخی تا سرجای خودت قرار بگیری 🕊️🕊️🕊️🕊️
سلام عالی بود گویا من هم همسفر شما بودم لذت بردم
هممون توی زندگیمون، به یه همچین حسینی نیاز داریم.
این حسین چقدر خوبه
عالی
سلام.از اول تا آخر منتظرم که کی داستان شروع میشه و وقتی خاتمه پیدا میکنه .تازه متوجه میشم که این داستان بود .مثل زندگی ما که همیشه در فکر لحظات بهتر هستیم غافل از آنکه همین سالهایی که گذشت زندگی ما بود که سپری شد..آفرین و درود بر شما
این قسمت از رادیو ماجرا خیلی خوب بود.
دقیقا زمانی این قسمت پادکست به من نشان داده شد که دچار پوچی شده بودم. عاشق سفرم ولی پابسته و اسیر.
منم اشکم درومد🥲🤍
زیباترین پادکستی که تا حالا شنیدم و از احساسم نمی تونم بگم 🥹🥹🥹🥹😭😭😭😭😍😍😍😍😍