اپیزود 7-ایستگاه فضایی
Update: 2020-06-16
179
Description
لباس فضانوردان، داستان اپیزود شماره هفت پادکست #ایستگاه_فضایی است!
لباسی کمنظیر که مرزهای فناوری و دانش بشر را درهم میآمیزد تا تداوم حیات انسان را در ماورای زمین امکانپذیر کند.
همچنین در این اپیزود فیلم پرماجرای ماموریت فالکون و کپسول فضایی دراگون را بررسی میکنیم. آیا واقعا یک موش، ناخواسته مسافر سفر فضایی شده است؟!
ایستگاه فضایی کاری زسیاوش صفاریان پور درهمکاری با مجله نجوم است.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Comedy Podcast Right Now – June 2024The Best News Podcast Right Now – June 2024The Best New Business Podcast Right Now – June 2024The Best New Sports Podcast Right Now – June 2024The Best New True Crime Podcast Right Now – June 2024The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now – June 20The Best New Dan Bongino Show Podcast Right Now – June 20The Best New Mark Levin Podcast – June 2024
In Channel
آخی آقا موشای شجاع
هی آقایان نه چندان محترم ،حواسم هست که خانم شهزاد رو گذاشتین تو برنامه هرکی میرسه ی ضربه بهش میزنه ،حد خودتون رو بشناسین جو نگیردتون مثلن تو فضایین...
واقعا لذت بردم، از هر جزئیاتی که داره.
سال ۲۰۲۰ راجع به قیمت طلا ابراز ناراحتی شده =)))) واویلااااا
❤️❤️❤️😍😍
👌 عالی
سلام عالی بود... اما «کوری» کلمه مناسبی نیست لطفا از کلمه نابینایی» استفاده کنید! سپاس از شما...
دوستان عزیز من متوجه نشدم ایستگاه فضایی دقیقا کجاست ؟؟؟؟؟؟ کجا برای پیاده روی فضایی میرند ؟؟؟؟
من با عاشقانه های فضایی گریه کردم 🙂❤️
محشر بود به خصوص قسمت عاشقانه های فضایی واقعا دلچسب بود با صدای بنان دلچسب تر هم شد
حرف ندارید. بهترین بخش پادکستتون بخش ادیسه فضاییه که واقعا حس میکنم باهاتون سفر میکنم به اعماق کیهان👏
پادکست بسیار جذاب و آموزنده ابه و خیلی خوشحالم ک تیم شما تو این حوزه کار میکنه فقط بنظرم گاهی حجم و نوع بعضی از شوخی ها مناسب فضای علمی نیست و مبتونه بهتر از این ک هست باشه.ممنون
واقعا حیفه پادکست به این خوبی که با شوخی های بی مزه ای که اکثرا هم مخاطبش خانوممیرسلطانی هست خراب بشه مخصوصا اون قسمت چی پوشیدی👎👎👎
سلام ممنونم بابت پادکست خوبتون لطفا تو پایان هر پادکست تاریخ انتشار اون پادکست رو بگید 😊
جناب صفاریانپور سلام خوبین؟ واقعاً پادکست فوقالعاده و جذابی راه انداختین. سپاس فراوان اگه ممکنه از بچههای تیم بیگبنگ و ساروس هم یادی کنید ممنون میشم.
دوستانی که تشریف میبرید ایستگاه فضایی، با خودتون #پلی_لیست #Koron #Ravaq #StringCast ببرید حتما شدیداً لازمتون میشه
بینهایت لذتبخش
واقعا دستتون درد نکنه.
کارتون زیادی دیگه حرفه ایه. یه وقت زیادیمون نشه 😀
دم شما گرم. در کمتر از یک هفته همه اپیزودها رو نیوشیدم. همه چیز عالیه