فصل 5 قسمت 28 - شاهین شرافتی
Update: 2020-10-12
224
Description
در این قسمت از برنامه کتاب باز ، سروش صحت میزبان شاهین شرافتی مجری و برنامه ساز رادیو و تلویزیون بود .
Top Podcasts
The Best New Comedy Podcast Right Now – June 2024The Best News Podcast Right Now – June 2024The Best New Business Podcast Right Now – June 2024The Best New Sports Podcast Right Now – June 2024The Best New True Crime Podcast Right Now – June 2024The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now – June 20The Best New Dan Bongino Show Podcast Right Now – June 20The Best New Mark Levin Podcast – June 2024
In Channel
کتاب "کوچک نکتههای زندگی" (Life’s Little Instruction Book) نوشتهی اچ. جکسون براون جونیور (H. Jackson Brown Jr.) است. این کتاب شامل ۵۱۱ نکتهی کوتاه و کاربردی برای داشتن یک زندگی بهتر است که نویسنده ابتدا آنها را بهعنوان توصیههایی برای پسرش نوشت.
عالی بود
از خودش زیادی متشکر بود
کتاب های بسیار خوبی در این قسمت معرفی شد🌹
بسیار آموزنده بود ممنون
زندگی نامه ی دکتر حسابی ، هزینه برای زندگی
کتاب باز یه پادکست خوب
صدای ایشون در مقایسه های دیجی کالا بود. درسته ؟
_"پول تا یه اندازه ای لازمه،مابقیش واسه فخر فروشیه". مادرِ فارست گامپ
اسم پادکستشون " رادیو صدای زمین"
کتاب های معرفی شده ⚪مردِ مرد ⚪کتاب کوچک نکته های زندگی مترجم : زهره زاهدی ⚪چگونه عاقل بمانیم مترجم خانم حمیدی ⚪راه بری زندگی با شهود درونی ⚪تئوری انتخاب ( درآمدی بر روانشناسی امید) ⚪نیمه ی تاریک وجود ⚪قدرت عادت لیست کامل بود ؟!
چرا این طوری حرف میزنه؟!؟!؟😕😕😕
بخش اول صحبت ها جالب بود
لطفا از آقای اسماعیل باستانی هم دعوت کنید 🙏🌻
رادیو صدای زمین اسم پادکست آقای شرافتی هست جالب بود ممنون 🌹👌👌
دوست نداشتم عمیق نبود و شعاری بود
یعنی داستانها بدون اجازه توی پادکستشون استفاده میشه؟
سلام ،از اینکه برنامتون رو بصورت پادکست هم منتشر کردید بسیار ممنونم🍃🙏🏻 برای من که اکثر اوقات وقت نمیکنم از تلویزیون تماشا کنم لذت داره در حین کارهای روزمره ام استفاده کنم از برنامتون.
اصلا در سطح کتاب باز نبود
صدای این اپیزود خیلی ضعیف بود