اپیزود بیست و پنجم: لکنت
Update: 2020-10-24
27
Description
این برنامه در خدمت سرکار خانم موذنی کارشناس ارشد گفتاردرمانی و رئیس انحمن گفتار درمانی اصفهان بودیم و در مورد اختلال لکنت صحبت کردیم . و به صورت جامع به این اختلال پرداختیم و نحوه ی برخورد صحیح با افراد دارای لکنت را شرح دادیم امیدوارم این برنامه با توجه به روز آگاهی از لکنت که 22 اکتبر برابر ا آبان ، نقش موثری در افزایش این آگاهی داشته باشد.
Top Podcasts
The Best New Mark Levin Podcast Right Now - March 2025The Best New VINCE Podcast Right Now - March 2025The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now - March 2025The Best New Sports Podcast Right Now - March 2025The Best New Business Podcast Right Now - March 2025The Best New News Podcast Right Now - March 2025The Best New Comedy Podcast Right Now - March 2025The Best New True Crime Podcast Right Now - March 2025
In Channel
من این اپیزود رو گدش ندادن ولی از عنوانش متوجه شدم راجب چی صحبت شده، بعنوان کسی که از کودکی تا نوجوانی دچار لُکنت زبان بودم و الآن که جوان شدم و لُکنت زبانم کاملا خوب شده باید بگم الآن که به اون دارانم نگا میکنم حس میکنم که دلیلش یا دلایلش اضظراب ، استرس و کمبود عزت نفس و اعتماد بنفس بوده🙂 حالا نمیدونم دکترا راجبش چی میگن یا رمّال ها چی راجبش نسخه میپیچن🙂 ولی الآن کاملا خوب خوبم😁 و دیگه لُکنت زبان ندارم😎🤞
عاااااالی بود ❤️
لطفا در مورد کودکان بیش فعال هم صحبت کنید ممنون 🌹
خیلی کامل و جامع و شمرده و مفید و عالی بود. یکی از بهترین اپیزودها بود
خیلی ممنون از اطلاع رسانی خیلی خوب بود👌