اپیزود بیست و پنجم: لکنت

Update: 2020-10-2427
Share

Description

این برنامه در خدمت سرکار خانم موذنی کارشناس ارشد گفتاردرمانی و رئیس انحمن گفتار درمانی اصفهان بودیم و در مورد اختلال لکنت صحبت کردیم . و به صورت جامع به این اختلال پرداختیم و نحوه ی برخورد صحیح با افراد دارای لکنت را شرح دادیم امیدوارم این برنامه با توجه به روز آگاهی از لکنت که 22 اکتبر برابر ا آبان ، نقش موثری در افزایش این آگاهی داشته باشد.
Comments (11)

Rhmt_Rez

من این اپیزود رو گدش ندادن ولی از عنوانش متوجه شدم راجب چی صحبت شده، بعنوان کسی که از کودکی تا نوجوانی دچار لُکنت زبان بودم و الآن که جوان شدم و لُکنت زبانم کاملا خوب شده باید بگم الآن که به اون دارانم نگا میکنم حس میکنم که دلیلش یا دلایلش اضظراب ، استرس و کمبود عزت نفس و اعتماد بنفس بوده🙂 حالا نمیدونم دکترا راجبش چی میگن یا رمّال ها چی راجبش نسخه میپیچن🙂 ولی الآن کاملا خوب خوبم😁 و دیگه لُکنت زبان ندارم😎🤞

Apr 2nd
Reply (1)

Bita Talebi

عاااااالی بود ❤️

Oct 22nd
Reply (1)

mahya.kaviri

لطفا در مورد کودکان بیش فعال هم صحبت کنید ممنون 🌹

Dec 8th
Reply (2)

Golnaz

خیلی کامل و جامع و شمرده و مفید و عالی بود. یکی از بهترین اپیزودها بود

Nov 19th
Reply (1)

Kimkim

خیلی ممنون از اطلاع رسانی خیلی خوب بود👌

Oct 28th
Reply (1)
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

dr.s.erfan.majidi

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.