13) جنگ زمستان | کارل گوستاف مانرهایم
Update: 2020-12-11
192
Description
با تاریخ فنلاند چقدر آشنایید؟ کشوری که یکی از معجزه های جنگ جهانی دوم رو خلق کرد. این اپیزود در مورد یک ابرقهرمان فنلاندیه که کمونیست ها سال ها آرزو داشتن شکستش بدن. کسی که هیتلر و استالین در برابر عظمتش مقهور موندن
متن و روایت : مسعود فهیمی
از این اپیزود حمایت کنید
منابع اصلی :
1.Upheaval: Turning Points for Nations in Crisis
2.Gustaf Mannerheim By Steven J. Zaloga
3.MANNERHEIM AND HIS PERSONALITY CULT IN FINLAND
پادکست معجون رو در اینستاگرام ، توییتر و یوتیوب دنبال کنید
لینک موزیک های این اپیزود رو در وبسایت پادکست معجون می تونید پیدا کنید
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Comedy Podcast Right Now – June 2024The Best News Podcast Right Now – June 2024The Best New Business Podcast Right Now – June 2024The Best New Sports Podcast Right Now – June 2024The Best New True Crime Podcast Right Now – June 2024The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now – June 20The Best New Dan Bongino Show Podcast Right Now – June 20The Best New Mark Levin Podcast – June 2024
In Channel
چقدر خوشحال شدم که یه اپیزود درباره جنگ زمستان هست توی پادکست فارسی. از پانویس کتاب زمان دست دوم سوتلانا آلکسیویچ با اسم این جنگ و ماجراش آشنا شدم و دیدم فیلم هم داره، فیلمش که واقعا جزییات خیره کننده و جذابی داشت، سرچی زدم و دیدم جرد دایموند خیلی از جزئیات فیلم رو تو کتاب آشوبش گفته و بعد که دیگه از خوندن و دیدن خسته شدم و کلیش موند برای فردا گفتم بیام سراغ گوشیدنیها و وولا این قسمت شما که از ذوق قبل گوش دادن لایک زدم، حتما از پادکست شما حمایت میکنم با پول تو جیبیم🤠🤓🫡🤍💜🩵
ممنون بابت پادکدست های خوبتون
مثل همیشه عالی بودید
متاثر شدم از این همه شجاعت..خسته نباشید
خدا قوت آقا مسعود عزیز مثل همیشه عالی و بی نقص 👌🏻😘 خواستم پیشنهادی رو بهتون بدم ، اگه مایل بودید انجام بدید لطفا مثل کانال BPLUS لینک خرید کتابهای مرجع که ترجمه فارسی شدن رو قرار بدید بازم ازتون تشکر میکنم بابت ساخت پادکستهای بینظیر❤
عالی بود مثل همیشه عااااالیییییی
عالی بود خسته نباشید❤️
سلام لطفا صدای موسیقی ها را کم کنید.نسبت به صدای شما خیلی بلند است و گوش اذیت میشود. ممنون
سلام. بسیار اپیزود خاص و عالیای بود .. نظیر باقی موضوعاتی که انتخاب میکنید. نکته مهمی که در ارتباط با کشورهای حوزه بالتیک وجود داره و در این روایت شما جایی نداشت اینه نباید فراموش کنیم که کشورهای این نقطه جدا از اینکه چقدر تصمیمات درست مدیریتی داشتند ، نقطه فوقالعاده استراتژیکی هستند که به نوعی نقطه تقابل ایدئولوژیهای غرب و شرق هستند. صددرصد رشادت ملتها و درایت حاکمان تعیینکنندهست اما بدلیل استراتژیک بودن این نقطه صددرصد حمایت و به نوعی مباشرت کشورهای حوزه دریایی و متفقین رو هم احتمالا داشته .. سوئد و فنلاند و کلا اسکاندیناوی دیوار مهار کومونیسم (بعنوان یک ایدئولوژی رقیب) بوده و امروز هم دیوار مهار روسیه (بعنوان یک قدرت رقیب) هست. اینکه حکومت اونجا سوسیالدمکراتیک اداره میشه البته که رد پای سوسیالیست شرقی رو داره اما نسخه تلفیقی کپیتالیزمسوسیالیزمه و به نوعی حاکمان (یا بهتر بگیم قدرتهای بزرگ که مباشرت میدند) این نقاط استراتژیک رو با ایدئولوژی تلفیقی و اصلاحشده از نظریههای گوناگون اداره میکنند این نقاط باید مدینهفاضله کپیتالیزم باشه و مردم از هر جهت در رفاه تا به سمت شرق تمای
آهنگا رم لینکاشو بزارید دیگ 😐🧐🧐
خیلی خوب و کامل بود و پر از نکات زیبا مرسی از خودتون و تیمتون👌👌👌
عالی بود مرسی از زحماتتون
عالی👌👌👏👏
عالی بود، اولین آهنگی که پخش شد اسمش چیه؟
این اپیزود رو خیلی دوست داشتم بسیار جالب بود
این سبکی هم که فنلاندیها داشتن، ملقب به سیسو هست، سبک زندگیشونه این شکست ناپذیری
دمت گرم و خسته نباشی
خیلی خوب بود خسته نباشید
عالی اقا عالی
موسیقی که دقیقه ۱۳ خونده میشه اسمش چیه؟؟