Discoverرادیو کارنکنقسمت 21، جادوی اینترنت: گفتگو با صدرا علی آبادی، بخش اول
قسمت 21، جادوی اینترنت: گفتگو با صدرا علی آبادی، بخش اول

Update: 2020-12-13149
Share

Description

لینک ویدئوی این قسمت در کانال یوتیوب کارنکن (کلیک کنید)

===

حامی این قسمت:

یکتانت

===

حواسمون هست که جادوی اینترنت چه فرصتهای شغلی رو برامون ایجاد کرده؟

آیا میشه با همون نگرش و روشهای قبلی، از این فرصتها بهره مند شد؟

اینها دو تا از سوالای مهمیه که تو گفتگو با مهمان این قسمت در موردش حرف زدیم.

مهمان این قسمت صدرا علی آبادیه. صدرا متولد هفتاد و پنجه، تحصیلات دانشگاهی مرتبط به کارش نداره، اما امروز توی مجموعه کافه بازار مدیرمحصوله و داره روی محصولی کار میکنه که بیش از 40 میلیون کاربر داره.

بدون توضیح بیشتر بریم سراغ شنیدن این قسمت از پادکست، فقط این رو بدونید که این گفتگو در دو قسمت منتشر میشه و قسمت بعدی رو درست یک هفته بعد از انتشار قسمت اول میتونید بشنوید و داخل یوتیوب ببینید.

Comments (30)

eisa hoseini

بسیار عالی

Dec 13th
Reply

Mohammad Fayyaz

محمد فیاض هستم از افغانستان خیلی برایم مطالب شما مفید است تشکر

May 27th
Reply

Misagh Karimi

فقط شوآف انگلیسی بلد بودن بود که تو ذوق می زد جناب آرامش با اینجور مهمانها کلا پادکست رو به زبان انگلیسی ضبط کنید بلکه عطش اونها بخوابه

Dec 3rd
Reply

Meysam.aza1992

بسیار عالی و کاربردی 👌

May 17th
Reply

SHR

اینکه دو زبانه صحبت می‌کنند واقعا خیلی رفتار بدی نیست که این همه انتقاد میکنید.یکم ذهنیت باز داشته باشید و کسانی که مثل شما نیستند رو بپذیرید.اتفاقا خیلی هم خوب بود چون اگه من خیلی سختمه میرم زبانمو تقویت میکنم.خواهشا انقدر انتقاد الکی نکنید.جامعه ضمخت شده.با آغوش مهربان تفاوت ها رو بپذیرید.بنده خدا بی احترامی و بی ادبی که نکرد‌.سبک حرف زدنش اینه.

Apr 16th
Reply

Amir

ادمایی رو میشناسم سی ساله کانادا و امریکا زندگی میکنن ولی وقتی فارسی حرف میزنن از ایشون کمتر از لغات انگلیسی استفاده میکنن!!!! چه وضعشه بابا اخه.

Feb 9th
Reply

Meysam.aza1992

بسیارعالی

Feb 7th
Reply

Abolfazl jafari

سلام خسته نباشید منم یکیو میشناسم واقعا از صفر صفر شروع کرده و الان سه تا استارت آپ داره مطمئنم اونم مصاحبه خوبی میشه چه طور میتونم معرفیش کنم

Jan 27th
Reply

opera k

من بهت میگم چرا مشهد .. چون مدیر ارشدی که تصمیم میگیره مشهدیه .. اگه اصفهانی بود میرفت اصفهان .. بخاطر پتانسیل نیروی انسانی نیست عزیزم

Jan 17th
Reply

Nastaran Spring

انقدر کلمه های انگلیسی بکار بردن که فارسی هاشون راحتتر و دم دست تر بودن، که دیگه نمیتونم بیش از ۲۰ دقیقه گوش بدمش.

Aug 3rd
Reply

mehrdad sajjadie

ایشون از مشهد اومدن یا از منهتن آمریکا؟ این چه سبک حرف زدن حال بهم زنیه اخه؟ بخدا اگه کلاس گذاشتن به اینجور حرف زدن باشه

Jul 3rd
Reply

Zahra Sh

صداقت در کلام شون عالی بود 😅

Apr 19th
Reply

Saman

پیج اینستاگرام ایشون رو کسی داره؟

Apr 2nd
Reply

ashkan arian

امین جان مرسی برای پادکست های خیلی خوبت ولی اگه امکانش هست کمتر بپر تو حرف مهمون برنامه و خندهات یه کم زیادی ... . بازهم مرسی

Feb 10th
Reply

Niloufar Nemati

موضوع و محتوا خیلی خوبه ولی اینکه شما صمیمیتی با مهمان دارین دلیل نمیشه که بین بحث ها بی دلیل خنده های بلند سر بدین و باعث اذیت گوش مخاطب بشین پادکست معمولاباید صدای ملایم و با کیفیتی داشته باشه

Jan 5th
Reply

Sepas Haghighi

بنظرم این قسمت برعکس قسمت های دیگه ساختار درستی نداشت.

Jan 3rd
Reply

amir ajlo

صدرا رو از پیش میشناختم اینکه با این سن به این موفقیت رسیده - باعث حسادت من بود 🙂 به خاطر همین موضوع - اصلا دوست نداشتم گوش بدم این اپیزود رو بالاخره گوش دادم و لذت بردم خیلی خوبه کلی از تجربیات صدرا یاد گرفتم. میریم برای قسمت دوم بنظر من درسته که بچه های تهران (خودم نیز) از خیلی امکانات در تهران برخوردار هستیم اما خیلی جاها باعث میشه از اون سمت پشت بوم بیوفتیم بنظر من همین امکانات هم باعث میشه آدم تنبل بشه یا فکر کنه حالا وقت هست یا اصلا دست و پا گیر بشه واسه شروع کردن

Dec 26th
Reply

امیر رضا

یک میکروفون بخری گوشمون کمتر درد میگیره

Dec 25th
Reply

Hosein Rastegar

آرامش عزیز، چند بار درخواست دادم و ایمیل زدم که با هم مصاحبه داشته باشیم اما متاسفانه فقط شما دنبال اسم های بزرگ هستید.

Dec 21st
Reply (1)

mina kave

خیلی طول میکشه تا وارد بحث بشید خوبه اگر حاشیه ها رو کم کنید

Dec 21st
Reply (1)
loading
In Channel
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

رادیو کارنکن

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.