Discoverرادیو کارنکنقسمت 22، جادوی اینترنت: گفتگو با صدرا علی آبادی، بخش دوم
قسمت 22، جادوی اینترنت: گفتگو با صدرا علی آبادی، بخش دوم

Update: 2020-12-20129
Share

Description

حامی این قسمت:

یکتانت

بخش فرصتهای شغلی یکتانت رو حتما ببینید.

===

اینستاگرام کارنکن | تلگرام کارنکن

===

اگر قرار بود یک اسم یک‌کلمه ای برای این گفتگو بذارم، اون اسم قطعا امید بود.

آدمها با توصیه، امیدوار نمیشن. باید فرصتی برای بهتر شدن وجود داشته باشه و آدمها امید داشته باشن که با تلاش، میتونن قدمی برای بهتر شدن اوضاع خودشون بردارن.

سالها بود که توی این مرز و بوم عادت کرده بودیم که بدون داشتن پارتی یا رانت یا هرچی اسمش رو بذاریم، جوونهای این مملکت امید چندانی برای رسیدن به دستاوردهای بیشتر نداشتن.

سالها بود که نبودن در یک شهر بزرگ، شما رو از کلی فرصت خوب محروم میکرد.

اما حالا، به لطف اینترنت، شما با اتکا به مهارتهای خودت تو هر گوشۀ ایران که باشی میتونی به دستاوردهای بیشتر برسی.

و این یعنی توزیع عادلانه‌تر فرصتها. و این یعنی امید.

مهمان من در این قسمت رادیوکارنکن، یک نمونۀ واقعی از دستاوردهای ناشی از جادوی اینترته.

این داستان امید رو از دست ندید و البته تا میتونید اون رو برای دیگران هم تعریف کنید. خیلیها هستن که صدای این امید هنوز به گوششون نرسیده.

Comments (53)

fatemeh ramezani

به نظرم بهترین اپیزود کار نکن بود🌼

Feb 12th
Reply

Neda🕊️

چقدر کمک کننده بود و باعث شد ایده های جالبی بگیرم ممنونم ازتون امیدوارم پر قدرت تر ادامه بدید..❤️👌

Dec 10th
Reply

Sania

واقعا چطوری میشه به کسی که درک متفاوتی داره فهموند :))) ولی به نظرم این خودش یه مهارت نرمه که بتونی کسی رو قانع کنی، حالا خارج از حیطه‌ی والدین

Mar 25th
Reply (12)

Sania

شروع کتابخون شدن انتخاب خودته ولی متوقف کردنش دست خداست

Mar 25th
Reply (13)

Meysam.aza1992

Great 👌

May 19th
Reply

Meysam.aza1992

بسیارعالی و کاربردی 👌

May 17th
Reply

neda nezamdoost

خب. راست میگن الان اینستا فیلتر شد

Mar 21st
Reply

opera k

عالی بود

Jan 18th
Reply

Ahmadreza ghiasi

عالی بود

Jul 14th
Reply

lidya behind_purple_mind

خیلی عالی بود حتی الفاظ انگیلیسی کاملا به جا تخصصی بود بنظرم 👌

Dec 27th
Reply

faezah fakhteh

وای که چه قدر الفاظ انگلیسی...یکم رو مخ بود این نکته😑... ولی دز کل دمتون گرم خیلی قسمت مفیدی بود 👏

Oct 16th
Reply

کسب باکس

صدرا علی رغم سنش خییییلی پخته و حرفه ای حرف زد به شخصه واسه خود من خیلی انگیزه بخش بود و واقعا لذت بردم. ممنون از کار نکن که هربار با شنیدن هر کدوم از اپیزوداش کلی امیدوارترم می کنه به ادامه مسیر🌹

Aug 2nd
Reply

Fateme Ranjbar

چقدر دوست داشتم این اپیزودای مربوط به صدرارو واقعا پیشنهاد میدم

May 28th
Reply

Saber Mostafavian

یکی از بهترین قسمت هاتون بود، خیلی لذت بردم و استفاده کردم، ممنون

May 5th
Reply

Marjan Narghani

ممنون خیلی لذت بردم این اولين بار که پادکست شما رو گوش میدم.موفق باشید

Apr 3rd
Reply

Morteza Javid

ممنون. مفید بود

Mar 2nd
Reply

Parisa. H

سلام وقت بخیر ممنون بابت تهیه این پادکست، نکات جالبی داشت. فقط یه نکته اینکه اگر جامعه نرمالی از لحاظ کاری داشتیم هیچ وقت کسانی رو که دنبال تحصیل رفتن و مدرک دکترا دارن به خاطر انتخاب این زمین بازی سرزنش نمیکردیم. چه بسا اگر من با همین مدرک دکترا، کشور دیگه ای بودم اینقدر نگران آینده کاریم نبودم چون براش برنامه ریزی شده بود. 🙌📚

Jan 14th
Reply (2)

SaRa

این ادیزود لالم کرد... چقد خفن اخه

Jan 13th
Reply

Mehdi Aryayi

آدمی که کل عمرش رو ایران زندگی کرده چرا باید این مدلی حرف بزنه پر از کلمات انگلیسی که بیشترشون تخصصی هم نیستن که معادل سرراست نداشته باشن؟ آدم حالش بد میشه به عنوان یه فارسی زبان این مدل حرف زدن رو می‌بینه!

Dec 30th
Reply

Des Hades

نمی تونم بگم پادکست شما شخصا برای من به عنوان یه نوجوون چقدر مفید بوده واقعا خیلی ممنونم💙🙏 امیدوارم بهترینا براتون اتفاق بیوفته

Dec 29th
Reply (1)
loading
In Channel
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

رادیو کارنکن

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.