قسمت 22، جادوی اینترنت: گفتگو با صدرا علی آبادی، بخش دوم
Description
حامی این قسمت:
بخش فرصتهای شغلی یکتانت رو حتما ببینید.
===
اینستاگرام کارنکن | تلگرام کارنکن
===
اگر قرار بود یک اسم یککلمه ای برای این گفتگو بذارم، اون اسم قطعا امید بود.
آدمها با توصیه، امیدوار نمیشن. باید فرصتی برای بهتر شدن وجود داشته باشه و آدمها امید داشته باشن که با تلاش، میتونن قدمی برای بهتر شدن اوضاع خودشون بردارن.
سالها بود که توی این مرز و بوم عادت کرده بودیم که بدون داشتن پارتی یا رانت یا هرچی اسمش رو بذاریم، جوونهای این مملکت امید چندانی برای رسیدن به دستاوردهای بیشتر نداشتن.
سالها بود که نبودن در یک شهر بزرگ، شما رو از کلی فرصت خوب محروم میکرد.
اما حالا، به لطف اینترنت، شما با اتکا به مهارتهای خودت تو هر گوشۀ ایران که باشی میتونی به دستاوردهای بیشتر برسی.
و این یعنی توزیع عادلانهتر فرصتها. و این یعنی امید.
مهمان من در این قسمت رادیوکارنکن، یک نمونۀ واقعی از دستاوردهای ناشی از جادوی اینترته.
این داستان امید رو از دست ندید و البته تا میتونید اون رو برای دیگران هم تعریف کنید. خیلیها هستن که صدای این امید هنوز به گوششون نرسیده.
به نظرم بهترین اپیزود کار نکن بود🌼
چقدر کمک کننده بود و باعث شد ایده های جالبی بگیرم ممنونم ازتون امیدوارم پر قدرت تر ادامه بدید..❤️👌
واقعا چطوری میشه به کسی که درک متفاوتی داره فهموند :))) ولی به نظرم این خودش یه مهارت نرمه که بتونی کسی رو قانع کنی، حالا خارج از حیطهی والدین
شروع کتابخون شدن انتخاب خودته ولی متوقف کردنش دست خداست
Great 👌
بسیارعالی و کاربردی 👌
خب. راست میگن الان اینستا فیلتر شد
عالی بود
عالی بود
خیلی عالی بود حتی الفاظ انگیلیسی کاملا به جا تخصصی بود بنظرم 👌
وای که چه قدر الفاظ انگلیسی...یکم رو مخ بود این نکته😑... ولی دز کل دمتون گرم خیلی قسمت مفیدی بود 👏
صدرا علی رغم سنش خییییلی پخته و حرفه ای حرف زد به شخصه واسه خود من خیلی انگیزه بخش بود و واقعا لذت بردم. ممنون از کار نکن که هربار با شنیدن هر کدوم از اپیزوداش کلی امیدوارترم می کنه به ادامه مسیر🌹
چقدر دوست داشتم این اپیزودای مربوط به صدرارو واقعا پیشنهاد میدم
یکی از بهترین قسمت هاتون بود، خیلی لذت بردم و استفاده کردم، ممنون
ممنون خیلی لذت بردم این اولين بار که پادکست شما رو گوش میدم.موفق باشید
ممنون. مفید بود
سلام وقت بخیر ممنون بابت تهیه این پادکست، نکات جالبی داشت. فقط یه نکته اینکه اگر جامعه نرمالی از لحاظ کاری داشتیم هیچ وقت کسانی رو که دنبال تحصیل رفتن و مدرک دکترا دارن به خاطر انتخاب این زمین بازی سرزنش نمیکردیم. چه بسا اگر من با همین مدرک دکترا، کشور دیگه ای بودم اینقدر نگران آینده کاریم نبودم چون براش برنامه ریزی شده بود. 🙌📚
این ادیزود لالم کرد... چقد خفن اخه
آدمی که کل عمرش رو ایران زندگی کرده چرا باید این مدلی حرف بزنه پر از کلمات انگلیسی که بیشترشون تخصصی هم نیستن که معادل سرراست نداشته باشن؟ آدم حالش بد میشه به عنوان یه فارسی زبان این مدل حرف زدن رو میبینه!
نمی تونم بگم پادکست شما شخصا برای من به عنوان یه نوجوون چقدر مفید بوده واقعا خیلی ممنونم💙🙏 امیدوارم بهترینا براتون اتفاق بیوفته