Discoverرادیو کارنکنقسمت 24: با پیمان فخاریان، هم‌بنیان‌گذار یکتانت - بخش اول
قسمت 24: با پیمان فخاریان، هم‌بنیان‌گذار یکتانت - بخش اول

Update: 2021-01-03133
Share

Description

حامی این قسمت:

واحد کسب و کار سازمانی ایرانسل (https://business.irancell.ir)

لینکدین واحد کسب و کار سازمانی ایرانسل | اینستاگرام واحد کسب و کار سازمانی ایرانسل

=====

پیمان رتبه 67 کنکور بوده، توی دانشگاه شریف کامپیوتر خونده و ارشدش رو هم همونجا بوده.

از همون دوره دانشجوییش هم کار میکرده و اصطلاحا دستش تو جیب خودش بوده.

یه چندسالی هم میشه یکتانت رو راه انداختن. امروز یکتانت یه تیم 170 نفرست که زیرمجموعه های متعددی داره و مدام هم در حال بزرگتر کردن خودش و حتی سرمایه گذاری رو باقی تیمهاست.

اگر این گفتگو رو بشنوید، یکی از دلایل مهم این رشد سریع رو میتونید توی نگرش پیمان به عنوان یکی از هم‌بنیانگذارن یکتانت پیدا کنید.

این گفتگو در در دو بخش قالب قسمتهای 24 و 25 پادکست کارنکن منتشر میشه و قسمت دوم، درست یک هفته بعد از انتشار قسمت اول، در همۀ اپهای پادگیر و البته یوتیوب دسترس خواهد بود.

یوتیوب کارنکن | اینستاگرام کارنکن

به نظرم این گفتگو ارزش شنیدن داره و ای کاش این توان رو داشتم که این حرفها رو به گوش همۀ دانشجوها و دانش آموزها و البته والدیشنون میرسوندم.

حالا که من این توان رو ندارم، لطفا شما بهم کمک کنید و تا میتونید این حرفها رو به گوش دیگران برسونید. تصمیمهایی که ممکنه با شنیدن این حرفها گرفته بشه، میتونه آینده بهتری برای شنوندگانش بسازه و این آینده های فردی بهتر، یعنی فردای جمعی بهتر برای همۀ ما.

دمتون گرم که کارنکن رو میشنوید و به دیگران هم معرفی میکنید.

=====

کانال تلگرام پیمان فخاریان (دغدغه‌های کاری-فکری)

Comments (20)

Mahdi

دیگه حال ادم داره بهم میخوره از شنیدن اسم شریف یعنی دیگه ادم موفق نیست به جز خروجی شریف

Jul 18th
Reply

SHR

ایشون نگفتن بزارید باهاتون بد رفتار بشه.منظورشون این بود خیلی لوس بار نیاید.چون همیشه که ما حق انتخواب سرنوشت و نداریم،اگه اونجور نشد که میخوایم ضربه نخوریم دیگه دنیا برامون تمام بشه.اصطلاحا یکم سفت بار بیایم.وگرنه جامعه ای میشیم با ی ملتی خود شاخ پندار و خودخواه و خود محور که همه فقط میگن من.

May 30th
Reply

Alireza Behzadi

سلام اسم کتاب هایی که معرفی شد چی بود

Sep 7th
Reply

Erfan

اگه پیمان مکانیک خونده بود از خاطراتش توی شاپور جدید می گفت بریم اپیزود بعدی...

Jul 20th
Reply

Sadeq

کیفیت صدا👎

Jun 26th
Reply

homa khanmohammadi

این دوست گرامی شانس اینو داشته که ۵۰٪ شرایط رو داشته ۵۰٪ هم تلاش کرده به نتیجه رسیده و حالا مفسش از جای گرم درمیاد که اگه بخوایم میشه. غر نزنیم. کسایی هم هستند مثل من که اون ۵۰٪ درصد تلاش رو داشتند ولی شرایط دیگه‌شون ۱۰٪ بوده و هر چه کردند نشده . امیدوارم هیچ کس مثل من نباشه و نفهمه من چی می‌گم ولی با امیدواری من آمار آدم‌های شکست خورده به خاطر شرایط بد عوض نمی‌شه. حالمو می‌گیرن این آدما که فکر می‌کنن همه چیو خودشون ساختن.

Jan 25th
Reply

homa khanmohammadi

این دوست گرامی شانس اینو داشته که ۵۰٪ شرایط رو داشته ۵۰٪ هم تلاش کرده به نتیجه رسیده و حالا مفسش از جای گرم درمیاد که اگه بخوایم میشه. غر نزنیم. کسایی هم هستند مثل من که اون ۵۰٪ درصد تلاش رو داشتند ولی شرایط دیگه‌شون ۱۰٪ بوده و هر چه کردند نشده . امیدوارم هیچ کس مثل من نباشه و نفهمه من چی می‌گم ولی با امیدواری من آمار آدم‌های شکست خورده به خاطر شرایط بد عوض نمی‌شه. حالمو می‌گیرن این آدما که فکر می‌کنن همه چیو خودشون ساختن.

Jan 25th
Reply

Mahi Rust

چقدر منتظر بودم گوشش بدم🌿

Jan 22nd
Reply

Arezoo Karbalayegorbanpour

اون قسمتش برام جالب بود که گفتین تو شریف همه از شما باحال تر بودین و ازخودتون پرسیدین که چرا من اینطوری نیستم یادمه منم وقتی دانشگاه رو تموم کردم و سر کار رفتم چون سطح دانش همکارهام نسبت به من کمتر بود خیلی ناراحت و سرخورده شدم با خودم می گفتم که چرا اینا اینطوری ان؟ برای من برعکسش اتفاق افتاد و بیشتر من داشتم دانش ام رو به دیگران انتقال میدادم که یاد بگیرن

Jan 19th
Reply

Darius Rezník

آقای محمد رضا شعبانعلی یه مجموعه پادکست به اسم رادیو مذاکره داره که یکی از قسمت هاش اسمش `هنر شاگردی کردن`هستش و توی اون دقیقا درباره همین اهمیت شاگردی کردن توضیح میده که به نظر من هم خیلی اهمیت داره

Jan 15th
Reply

Navid Abdolalizade

یه عنوان کسی که خیلی شاگردی هم کرده، بنظر من هم باید شاگردی بکنید اما این چیزی که ایشون گفت و باهاش به شدت مخالفم نزاربد باهاتون بد رفتار بشه به هیچ عنوان. برام عجیبه که ایشون این مدلی حرف زدن. در هر شرایطی حتی اگر طرف باید یک کاری رو انجام بده ابن سبک امری حرف زدن و نمی‌پسندم واقعا و فکر هم نمیکنم درست باشه. ممنون از صحبت های خوب دو بزرگوار

Jan 12th
Reply (2)

sje

ممنون از این اپیزود. و ی انتقاد. کیفیت صوت در بیشتر اپیزود ها خوب نیست. در این قسمت بیشتر هم به چشم اومد

Jan 11th
Reply

sajedeh mashhadi

به نکته خیلی خوبی در این پادکست اشاره شد چیزی که خیلی موقع ها نادیده گرفته میشه (شانس) گاهی نمیشود که نمیشود گاهی اتفاق خوب سر راه آدم قرار میگیره نکته دوم بحث شاگردی هست من خودم به شخصه حاضرم برم شاگردی کنم چون ارزش داره هر لحظه که پیش یه استاد هستی داری یاد میکیری اما ورود پیدا کردن به کنار استاد ها آشنا لازم دارهما به شدت تحت تاثیر محیطی هستیم که درش متولد شدیم تحت تاثیر خانواده مون ولی انقدر روی تلاش همیشه شعار دادن که گاهی یادمون میره که اگه جایگاه ما آدم ها یکسان نیست با تلاش مشابه به خاطر شرایط بدو تولدمونه انقدر همیشه به دانشگاه های خوب تاکید میشه (شریف،تهران،امیرکبیر) که قبولی در سایر دانشگاه ها در ذهن یه نوع شکست تلقی میشه ای کاش ای کاش عدالت آموزشی بیشتر رعایت میشد که به خاطر دوتا تست لعنتی اینور و اونور با یه دانشگاه معمولی تو رزومه ات به یه آ م معمولی تبدیل نشی

Jan 10th
Reply

Armin Ashhan

عالی بود، خدا قوت، صحبت ها عین واقعیت بود - اگر می خواهید یاد بگیرید چگونه کاری را به نحو احسن انجام دهید، شخصی را پیدا کنید که همین حالا بر مهارت مورد نظر شما تسلط دارد و نزد او شاگردی و کارآموزی کنید، من عاشق این جمله م استاد

Jan 5th
Reply

kasra davatgaran

پسر قسمت آخرش كه شانسو گفت واقعاً خوب بود 👏🏻

Jan 4th
Reply

Zizi

این قسمت یه سر و گردن از بقیه‌ی قسمتها بهتر بود 👌👏 مهمونتون خیلی خوب و صادقانه حرف می‌زنن و حرفهاشون هم خیلی به درد بخوره

Jan 4th
Reply

Hosein Rastegar

خیلی جالب بود، با این قسمتش خیلی موافقم که دانشگاه موفق رو اساتید موفق نساختن، دانشجو های پر تلاش ساختن

Jan 3rd
Reply (1)
In Channel
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

رادیو کارنکن

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.