قسمت 24: با پیمان فخاریان، همبنیانگذار یکتانت - بخش اول
Description
حامی این قسمت:
واحد کسب و کار سازمانی ایرانسل (https://business.irancell.ir)
لینکدین واحد کسب و کار سازمانی ایرانسل | اینستاگرام واحد کسب و کار سازمانی ایرانسل
=====
پیمان رتبه 67 کنکور بوده، توی دانشگاه شریف کامپیوتر خونده و ارشدش رو هم همونجا بوده.
از همون دوره دانشجوییش هم کار میکرده و اصطلاحا دستش تو جیب خودش بوده.
یه چندسالی هم میشه یکتانت رو راه انداختن. امروز یکتانت یه تیم 170 نفرست که زیرمجموعه های متعددی داره و مدام هم در حال بزرگتر کردن خودش و حتی سرمایه گذاری رو باقی تیمهاست.
اگر این گفتگو رو بشنوید، یکی از دلایل مهم این رشد سریع رو میتونید توی نگرش پیمان به عنوان یکی از همبنیانگذارن یکتانت پیدا کنید.
این گفتگو در در دو بخش قالب قسمتهای 24 و 25 پادکست کارنکن منتشر میشه و قسمت دوم، درست یک هفته بعد از انتشار قسمت اول، در همۀ اپهای پادگیر و البته یوتیوب دسترس خواهد بود.
یوتیوب کارنکن | اینستاگرام کارنکن
به نظرم این گفتگو ارزش شنیدن داره و ای کاش این توان رو داشتم که این حرفها رو به گوش همۀ دانشجوها و دانش آموزها و البته والدیشنون میرسوندم.
حالا که من این توان رو ندارم، لطفا شما بهم کمک کنید و تا میتونید این حرفها رو به گوش دیگران برسونید. تصمیمهایی که ممکنه با شنیدن این حرفها گرفته بشه، میتونه آینده بهتری برای شنوندگانش بسازه و این آینده های فردی بهتر، یعنی فردای جمعی بهتر برای همۀ ما.
دمتون گرم که کارنکن رو میشنوید و به دیگران هم معرفی میکنید.
=====
دیگه حال ادم داره بهم میخوره از شنیدن اسم شریف یعنی دیگه ادم موفق نیست به جز خروجی شریف
ایشون نگفتن بزارید باهاتون بد رفتار بشه.منظورشون این بود خیلی لوس بار نیاید.چون همیشه که ما حق انتخواب سرنوشت و نداریم،اگه اونجور نشد که میخوایم ضربه نخوریم دیگه دنیا برامون تمام بشه.اصطلاحا یکم سفت بار بیایم.وگرنه جامعه ای میشیم با ی ملتی خود شاخ پندار و خودخواه و خود محور که همه فقط میگن من.
سلام اسم کتاب هایی که معرفی شد چی بود
اگه پیمان مکانیک خونده بود از خاطراتش توی شاپور جدید می گفت بریم اپیزود بعدی...
کیفیت صدا👎
این دوست گرامی شانس اینو داشته که ۵۰٪ شرایط رو داشته ۵۰٪ هم تلاش کرده به نتیجه رسیده و حالا مفسش از جای گرم درمیاد که اگه بخوایم میشه. غر نزنیم. کسایی هم هستند مثل من که اون ۵۰٪ درصد تلاش رو داشتند ولی شرایط دیگهشون ۱۰٪ بوده و هر چه کردند نشده . امیدوارم هیچ کس مثل من نباشه و نفهمه من چی میگم ولی با امیدواری من آمار آدمهای شکست خورده به خاطر شرایط بد عوض نمیشه. حالمو میگیرن این آدما که فکر میکنن همه چیو خودشون ساختن.
این دوست گرامی شانس اینو داشته که ۵۰٪ شرایط رو داشته ۵۰٪ هم تلاش کرده به نتیجه رسیده و حالا مفسش از جای گرم درمیاد که اگه بخوایم میشه. غر نزنیم. کسایی هم هستند مثل من که اون ۵۰٪ درصد تلاش رو داشتند ولی شرایط دیگهشون ۱۰٪ بوده و هر چه کردند نشده . امیدوارم هیچ کس مثل من نباشه و نفهمه من چی میگم ولی با امیدواری من آمار آدمهای شکست خورده به خاطر شرایط بد عوض نمیشه. حالمو میگیرن این آدما که فکر میکنن همه چیو خودشون ساختن.
چقدر منتظر بودم گوشش بدم🌿
اون قسمتش برام جالب بود که گفتین تو شریف همه از شما باحال تر بودین و ازخودتون پرسیدین که چرا من اینطوری نیستم یادمه منم وقتی دانشگاه رو تموم کردم و سر کار رفتم چون سطح دانش همکارهام نسبت به من کمتر بود خیلی ناراحت و سرخورده شدم با خودم می گفتم که چرا اینا اینطوری ان؟ برای من برعکسش اتفاق افتاد و بیشتر من داشتم دانش ام رو به دیگران انتقال میدادم که یاد بگیرن
آقای محمد رضا شعبانعلی یه مجموعه پادکست به اسم رادیو مذاکره داره که یکی از قسمت هاش اسمش `هنر شاگردی کردن`هستش و توی اون دقیقا درباره همین اهمیت شاگردی کردن توضیح میده که به نظر من هم خیلی اهمیت داره
یه عنوان کسی که خیلی شاگردی هم کرده، بنظر من هم باید شاگردی بکنید اما این چیزی که ایشون گفت و باهاش به شدت مخالفم نزاربد باهاتون بد رفتار بشه به هیچ عنوان. برام عجیبه که ایشون این مدلی حرف زدن. در هر شرایطی حتی اگر طرف باید یک کاری رو انجام بده ابن سبک امری حرف زدن و نمیپسندم واقعا و فکر هم نمیکنم درست باشه. ممنون از صحبت های خوب دو بزرگوار
ممنون از این اپیزود. و ی انتقاد. کیفیت صوت در بیشتر اپیزود ها خوب نیست. در این قسمت بیشتر هم به چشم اومد
به نکته خیلی خوبی در این پادکست اشاره شد چیزی که خیلی موقع ها نادیده گرفته میشه (شانس) گاهی نمیشود که نمیشود گاهی اتفاق خوب سر راه آدم قرار میگیره نکته دوم بحث شاگردی هست من خودم به شخصه حاضرم برم شاگردی کنم چون ارزش داره هر لحظه که پیش یه استاد هستی داری یاد میکیری اما ورود پیدا کردن به کنار استاد ها آشنا لازم دارهما به شدت تحت تاثیر محیطی هستیم که درش متولد شدیم تحت تاثیر خانواده مون ولی انقدر روی تلاش همیشه شعار دادن که گاهی یادمون میره که اگه جایگاه ما آدم ها یکسان نیست با تلاش مشابه به خاطر شرایط بدو تولدمونه انقدر همیشه به دانشگاه های خوب تاکید میشه (شریف،تهران،امیرکبیر) که قبولی در سایر دانشگاه ها در ذهن یه نوع شکست تلقی میشه ای کاش ای کاش عدالت آموزشی بیشتر رعایت میشد که به خاطر دوتا تست لعنتی اینور و اونور با یه دانشگاه معمولی تو رزومه ات به یه آ م معمولی تبدیل نشی
عالی بود، خدا قوت، صحبت ها عین واقعیت بود - اگر می خواهید یاد بگیرید چگونه کاری را به نحو احسن انجام دهید، شخصی را پیدا کنید که همین حالا بر مهارت مورد نظر شما تسلط دارد و نزد او شاگردی و کارآموزی کنید، من عاشق این جمله م استاد
پسر قسمت آخرش كه شانسو گفت واقعاً خوب بود 👏🏻
این قسمت یه سر و گردن از بقیهی قسمتها بهتر بود 👌👏 مهمونتون خیلی خوب و صادقانه حرف میزنن و حرفهاشون هم خیلی به درد بخوره
خیلی جالب بود، با این قسمتش خیلی موافقم که دانشگاه موفق رو اساتید موفق نساختن، دانشجو های پر تلاش ساختن