Calcio Caffè Episode 7.5
Update: 2021-10-12
4
Description
خب خب خب اپیزود 7.5 پادکست کافه چی منتشر شد...
در این اپیزود ابتدا بازی تیمهای ملی ایتالیا و اسپانیا را بررسی کردیم و بعد از اون یه فلش بک زدیم به خاطرات و رفتیم سراغ جام جهانی ۱۹۹۰ و یک سری خاطرات رو بازخوانی کردیم که خیلی به اتفاقات بازی ایتالیا و اسپانیا بی ربط نبودن، در ادامه هم کمی به صورت دقیق تر بازی این دو تیم رو بررسی کردیم و با خوندن کامنت های شما این اپیزود را به پایان رساندیم....
حمایت از پادکست کافه چی و کافه سانسوینو
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Mark Levin Podcast Right Now - March 2025The Best New VINCE Podcast Right Now - March 2025The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now - March 2025The Best New Sports Podcast Right Now - March 2025The Best New Business Podcast Right Now - March 2025The Best New News Podcast Right Now - March 2025The Best New Comedy Podcast Right Now - March 2025The Best New True Crime Podcast Right Now - March 2025
In Channel
سلام. ممنون از وقتی که بابت تولید پادکست میزارید. اواخر دقیقه ۱۹یه چیزی راجع به توتی و دلپیرو گفته شد. اینکه اشتباه بود شماره ۱۰ از دل پیرو گرفته بشه به توتی داده بشه. البته مشخصا هر دویوونتوسی هستین، ولی مقایسه توتی و دلپیرو و تاثیری که تو تیم ملی ایتالیا داشتن واقعن مضحکه. از نظر من که دلپیرو اندازه لوکا تونی و حتا بالوتلی هم برای ایتالیا مفید نبوده. دل پیرو صرفا اسطوره یووه ای هاست و واقعن به غیر از اون گل دوم ایتالیا به آلمان تو جام جهانی ۲۰۰۶(که عملا گل تعیین کننده ای هم نبود چون ایتالیا جلو بود و بازی هم دیگه تموم شده بود) هیچ حرکت مفید قابل توجهی ازش دیده نشده. اتفاقن موقعیت هایی که تو فینال یورو ۲۰۰۰ خراب کرد بیشتر به ذهن میاد که اگه دل پیرو اون موقعیت ها رو خراب نمی کرد کار به اون فاجعه نمی کشید. مقایسه همچین بازیکنی با توتی (بزرگترین ستاره بخش تهاجمی ایتالیا در ۲۰ سال اخیر) واقعن خنده داره. بعد از توتی هم قطعن ویری بسیار موثرتر از دل پیرو برای ایتالیا بوده.
از تیم کافه چی صمیمانه درخواست دارم راجع به این دغل بازیه (واژه بهتر قابل پخش تو ذهنم نیمد) لاتزیو یه اپیزود ویژه برید ☹️
مقصر صد درصدش خود مجموعه میلان هست بازوبند کاپیتانی رو نباید به یه آدم معمولی داد. دوناروما کار اشتباهی نکرده و این حق رو داشته که خیلی قانونی از یه تیمی جدا شه. کاپیتانی رو باید به کسی بدن که شخصیت فداکار داشته باشه و این رو اشتباه خود تیم دوم شهر میلان میدونم که به دوناروما اینقدر بال و پر داد. (الان دوناروما میتونه آهنگ اون مثل داداشم بود رو واسه میلانی ها استوری کنه از دلشون در بیاره 😁)
سلام به دوستان کافه چی، دمتونم گرم. این حرکت خوندن کامنتا خیلی کار قشنگیه و به مخاطب احساس شنیده شدن میده🌹 بریم سراغ اصل مطلب؛ من برعکس شما اصلا اینکار هوادارای میلانو نمیفهمم. اگه هواداری ایرانی از میلان این عملو تأیید کنه غیر طبیعی نیست ولی از یه ایتالیایی بعیده واقعا. بحث هم منطقی نیست و احساسیه. برای ایتالیا که پیش همه به عنوان یه کشور با مردم به شدت ناسیونالیست شناخته میشه واقعا همچین حرکتی عجیب بود چون شاید بالاتر از عشق به هرچیزی، عشق به وطن قرار میگیره و برای همین این حرکتو اصلا نپسندیدم و درک نکردم هرچند که تعداد قابل توجهی از هوادارا هم در واکنش به این قضیه دوناروما رو تشویق میکردن که کار قشنگی بود. البته سوء تفاهم نشه، کار دوناروما اصلا درست نبود ولی بحث من سر بازی تیم ملی ایتالیاست. یه پیشنهادم داشتم. میتونید آهنگایی که توی اپیزودا استفاده میکنین رو توی کانال تلگرامتون بذارین. مثلا همین اهنگی که این اپیزود حدود دقیقه 38 پلی کردین خیلی قشنگ بود. خسته نباشید؛ منتظر سانسوینو هم میمونیم😉🌹
بهتون تبریک میگم پادکست خیلی خوبی دارین، اهنگ جام جهانی 90 رو که گذاشتین خاطرات جام 90 و دیگو مارادونا رو برای من زنده کرد اولین جام جهانی بود که من میدیدم و با ارژانتین و مارادونا عاشق فوتبال شدم یادش به خیر
سلام به نظرتون میلان از این گروه یو سی ال میتونه صعود کنه من میلانی میگم احتمالش کمه.. بعدش تازه صعود کنه احتمال اینکه بخوره به پی اس جی بازم کمه پس این حق برای طرفداران میلان کاملا محفوظ هست ...نگاه کنید به ام باپه قبل شروع نقل و انتقالات گفته من از پاریس درخواست خروج دادم. یک فصل از قراردادش مونده حالا پاریس اگر نفروشه خودش میدونه... من میگم این بشر اگر میخواست بره فصل قبل باید اول فصل نقل و انتقالات قبلی باید میگفت من میرم که باشگاه همون جا همون به فکر فروشش می بود نه این که سر تمدید هی بامبول دربیاره ...واقعا به نظر شما این آقا این قدر ارزش داره سال بیست و چهار میلیون با مالیات..به نظر من هیچ دروازه بانی ارزش دستمزد نداره اگر تیم من قرار باشه این دستمزد به بازیکنی بده ترجیح ام این که به یه مهاجم یا هافبک هجومی بده که با درخشش میتونن پیراهن بیشتری به فروش برسه.. وگرنه پیراهن دروازه بان فروش نمیره..