Calcio Caffè Episode 11
Update: 2021-11-09
6
Description
خب خب خب اپیزود یازدهم از پادکست کافه چی هم منتشر شد...
در این اپیزود صحبت هارو با رقابت های لیگ قهرمانان اروپا و عملکرد تیم های اروپایی آغاز کردیم و پس از بررسی جدول بازی ها یه انتقال عجیب به حواشی اطراف تیم ملی داشتیم و به رقابت های سری آ رسیدیم....
در بخش سری آ از پیشینه نامگذاری دربی دلامادونینا گفتیم و در یک بخش ویژه خود بازی رو بررسی کردیم...
بعد از دربی توی حوالی شمال ایتالیا موندیم و از وضعیت یوونتوس و رم گفتیم و در این بین هم عرض ارادتی به آقای تودور داشتیم...
حمایت از پادکست کافه چی و کافه سانسوینو
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Mark Levin Podcast Right Now - March 2025The Best New VINCE Podcast Right Now - March 2025The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now - March 2025The Best New Sports Podcast Right Now - March 2025The Best New Business Podcast Right Now - March 2025The Best New News Podcast Right Now - March 2025The Best New Comedy Podcast Right Now - March 2025The Best New True Crime Podcast Right Now - March 2025
In Channel
خسته نباشید دمتون گرم♥
میلان
هند یوونتوس مقابل فیورنتینا هم براتون اصلا مهم نیست 🤣🙄 متاسفانه با داوری یوونتوس داره ترمز لاتزیو آتالانتا رم رو می کشه در این بین روکی بدجوری پشتتونه
هنوز میشه صعود کرد روی کاغذ که شانس هست اما اگه تیم کامل میلان آماده باشن هنوز میشه یه کارایی کرد ولی خب بعیده به عنوان یه میلانیستا امیدوارم
سلام خسته نباشید ..... این دربی میلان حرف برای گفتن زیاد داشت ولی من میخوام از این کسیه انتقاد کنم سر تمدید قرار داد این آقا داره تمرکز خودشو از دست میده فکر میکنم آخر فصل اینم از دست میدیم. آقا شما که میخوای از تیم بری حداقل تمرکز تو بذار روی بازی که این جور بازی ها گند نزنی الان شاید بگین تقصیر مربی که اینو بازی میده خوب تو این پست الان بهترین بازیکن ما همین آقاست باز الان یه سری از دوستان فکر میکنم که اگر اینقدر خوبه چرا با درخواست افزایش دستمزدش موافقت نمیشه. در جواب این دوستان باشگاه از زمان اومدن گازیدیس باشگاه یه برنامه و پروژه مشخص داره پس به نظر من هم فعلاً تاکید میکنم که فعلا باید به برنامه باشگاه احترام بزاریم.
سلام خسته نباشید ایندفعه کوتاه تر کامنت میذارم😂 توی بازیکنایی که سابقه بازی برای فیورنتینا و یووه رو دارن، جا داشت از دکتر و کوادرادو عزیز هم یاد بشه. یه سوالم داشتم. خود باشگاه به مناسبت گلای الکس گفت که ۲۸۹ تا گل داره. یه درگیری توی تعداد گلای الکس هست که بعضیا میگن ۲۸۹ و بعضیا میگن ۲۹۰؛ این یه گل مورد مناقشه میدونید قضیه ش چیه؟ اهنگدقیقه ۵۸ پادکستم باحال بود👌
عالی ❤🖤❤