EP186 Masty o Rasty (مستی و راستی) - Sarbazi
Update: 2022-02-11
316
Description
In this episode Raam goes over some voices about different people's experience during their time at Sarbazi (military conscription).-----------Intro song: King Raam - Lazy Bee, Outro song: King Raam - Without Sleep
Social Media: @kingraam
Voice Messages: www.t.me/mastyorasty
Merch: www.kingraam.com/merch
NFT: www.foundation.app/kingraam
Donations: paypal.me/raamemami
Venmo: @kingraam
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Comedy Podcast Right Now – June 2024The Best News Podcast Right Now – June 2024The Best New Business Podcast Right Now – June 2024The Best New Sports Podcast Right Now – June 2024The Best New True Crime Podcast Right Now – June 2024The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now – June 20The Best New Dan Bongino Show Podcast Right Now – June 20The Best New Mark Levin Podcast – June 2024
In Channel
نفر سوم از اون خایه مالای آدم فروش بوده و احتمالا هست
وقتی خبر ساسان رسید بهت زده شدم ولی یقین دارم که با این رفتارهای مرضی امکان های این بی قاعدگی مهیاست، او تنها پسر یک خانواده چهارنفره بود او روی برجک خودش را با گلوله زد و به این پروسه معیوب جان تازه ای داد،سربازی باید از شکل اکنون خود خارج شود و بطور حتم به عنوان یک کار به آن نگاه کرد،امکان دارد نخبگان و پخمگان زیادی در سربازی دور هم جمع شوند ولی چون ساختار بیمارگونه است سرانجامشان همه بیهودگی است...
برادر من قبل فوت ش خیلی فرار کرد و آخرین بار دیگه برنگشت سربازی ، هیچ کس هم نیامد دنبال ش فقط یکبار رفته بود بیمارستان یکی لو داده بودش یا نمیدونم چی بود افتادن دنبالش حتی مادرم رو که باهاش بود و جلوشون رو گرفته بود ، زده بودن دیگه دو سال و نیم پیش هم که فوت کرد 😭😭😭😭😭
با اون بخشی که گفتی خیلی موافقم رام که رابطه هاتون رو قبل شروع دوره سربازی تکلیفش رو مشخص کنید خیلی منطقی و قابل درک و واقع بینانه. خیلی از پسر های رو دیدم که میان میگن بهشون خیانت شده و رابطشون بعد چند ماه که سربازیشون شروع شده کات شده. 💔
دین بهائی، آیین بهائی یا دیانت بهائی (که برخی آن را به صورت بهائیت و بهایی نیز مینویسند) دینی یکتاپرستانه،ابراهیمی و ایرانی است که حسینعلی نوری، ملّقب به بهاءالله، در سده ۱۹ میلادی بنیان گذاشت. بهائیان معتقدند پیامبران از طریقِ فرایندِ «ظهور تدریجی وحی» به هم پیوند میخورند. طبق این فرایند خداوند آموزههای خود را به صورت پیاپی و تدریجی و با توجه به مقتضیات زمان و ظرفیت فهم بشر به او ارائه میکند؛ از همین رو، ادیان، سیری تکاملی میپیماند و ظهور ادیان را پایانی نیست. همچنین بهائیان معتقدند که بهاءالله (۱۸۱۷–۱۸۹۲) جدیدترین فرستاده خدا در سلسله پیامبران پیشین است و هدف از ظهور او ایجاد وحدت و صلح بین نوع بشر است.بهائیان بهاءالله را موعود تمامی ادیان میدانند.🌱
تلخ و شیرین های زیادی داشت. 🥲🤍☔ من همیشه سرباز ها رو دوس دارم.🫂💛 رفیق سرباز هم داشتم که خدایی دلشون پُر بود از رفتن تو اون جو و سختی که داره.💔
💙🌱
چه خاطره تلخ و وحشتناکی بود اعدامه 😔
با احترام . دوستان این خاطراتی که تعریف میکنید چیزه عجیبی نیست .من خودم خدمت راحتی انجام ندادم و عجیب تر از این چیزایی که شما میفرمایید . اما یه موضوعی برام جالب هست که بگم .من فکر میکنم ما پیاز داغشو زیاد میکینم دلیلش این هست که شما اگر شرایط سربازی کشورهای دیگه رو ببینید چیزی از این خاطراتی که دوستان میگن کم نداره ، بنابراین نتیجه میشه گرفت که این تفکرات و کنار بذاریم و پیشنهادم این هست که کسی که نیاز به سر سخت بودن تو زندگی نداره به این مسیر پا نذاره البته با احترام .به این دلیل که با توجه به تمام اتفاقهای خوب و بدی و تجربهای متفاوتی که در این مسیر به دست میاد اما نتیجه اون سر سخت بودن و تسلیم نشدن در مسیر زندگی هست .
هرچی به اخر نزدیک تر میشیم کینگ بیشتر کصشعر میگه 😂
واسه دقیق ۱۶ بگم که خایه مالو سگ گایید. (رو ریتم بخون)
زیاد از کلیت این پادکست خوشم نمیاد ولی از تبدیل شدنش به جایی که ازش میتونم صدای افرادی مثل خودم رو بشنوم بشدت استقبال میکنم ، رفقا شاید رام خیلی لوس باشه ولی کارش ارزش داره این یه حرکته که میتونه به اتحاد ما خیلی کمک کنه اگر شده حداقل از همین قسمت حمایت کنین و پخشش کنین
از تجاوزای تو سربازی کاش میگفتی .... من خیلی از دوستای پسرم تو سربازی بهشون تجاوز شده....
من الان ۱۶سال #طلاق گرفتم، دوران #عقد من، همسر سابقم #سرباز بود، ۲ماه آخر خدمتش، ولی اضافه خدمت گرفت که بره #کپورچال(نمیدونم کجاس) برای ۲ماه اضافه، و نرفت، ۲سال #سربازی به #فاک رفت، و #سرباز فراری شد، بعد سالها #عفو #رهبری متولدین 1355 به قبل معاف دوران #صلح شدن، و طفلک کارت گرفت که روش نوشته بود معاف دوران صلح، درحالیکه ۲سال خدمت کرده بود،
ویسی که گفت سر گوشی مادرش رگ زده، غیرت بخودی نیست، فرمانده حرمزادس، مادر و ناموس نمیشناسه، از درد گر بمیرم رواست.
و نکته دارم رام عزیز، پسرم که تنها فرزند من هست، #معافیت_کفالت گرفت،🥰 و روزی که کارت معافی اومد شیرینی بردم سرکارم، همه آقایون بلا استثنا، شیرنی را گاز میزدن میگفتن اشتباه کردی، #سربازی ، حداقل آموزشی میرفت، مرد میشن، فک کن... جوان و پیر هم نداشت، همشون گفتن اشتباه کردی،😒
نابودی تاسف بار قشربزرگی از جوان آینده ساز کشورم
خیلی عالی بود😍😍
#رام عزیز ممنون😎 برای همه زحماتت 💞 در ساختن اپیزودهای یکی از یکی بهتر 👍 #ram
مرسی رام بابت پادکست خوبت .مرسییییی