"سلامت روان در شرایط پر استرس:کنترل نشخوار فکری-بخشدوم"
Description
یکی از شکایات عمده افراد بخصوص در شرایط پر استرس شکل گیری نوعی اشتغال ذهنی تکرار شونده یا نشخوار روانی با یک فکر یا اتفاق یا تجربه است. این عمل آسیب زا بوده و باعث کاهش توان تمرکز و فعالیت شده و فرد را مستعد بیماری های بعدی مانند اضطراب یا افسردگی می سازد.
یکی از اقدامات مثبت روانپزشکی و روانشناسی در اینگونه شرایط تلاش برای اصلاح این افکار وسواس گونه تکراری است تا فرد دچار افت کارکرد و اختلالات بعدی نگردد. به سختی می توان توجیه یا کارکرد سازنده ایی برای اینگونه اندیشناکی پیدا کرد. در این برنامه که قسمت اول آن به دو صورت تصویری و صوتی تقدیم می گردد به این مسئله پرداخته ام. امیدوارم برای درمانگران، مشاوران، دانشجویان و حتی مخاطبان فراگیرتر قابل استفاده باشد.
بتدریج طی روزهای آینده مباحث دیگری در همین حوزه ها خدمت عزیزان ارائه خواهم کرد.
بهترین و کاربردی ترین مطالبی بود که درباره نشخوار فکری شنیدم الان چند روزی میشه شروع کردم طبق گفته هاتون عمل میکنم و دراین مورد خیلی کمکم کرده، ممنونم
عاااااالی. تکشر میکنم از شما بابت تهیه این پادکستها
چقدر عجیب بووود❤️🥺
این اپیزود. و اپیزود قبلی عالی بودن👏🏻👏🏻👏🏻
وای که چقدررر خوبن این پادکست های نشخوار فکری ای خدا هزاران بار ممنون
دکتر آخر روانشناسی هستی خداییش .یعنی هر مثالی که زدی توی این فایل رو من قبلا بهش فکر کرده بودم.یکیش همین که شخصیت های جامعه ستیز چرا نشخوار نمیکنن😯
یعنی عالی ممنونم
دکتر مکری شما بی شک یکی از بهترین ها هستید سال هاست با استرس و نشخوار ذهنی زندگی خودمو نابود کردم باور کنید این دو قسمت پادکست شما باعث شد من دیگه احساس دلهره و استرسم رو کنترل کنم بارها گوش کردم و یاداشت کردم ممنونم ازتون❤️
بهترین فایلی که میشد راجع به نشخوارفکری شنید♡
چقدررررر خوبیییدددد دکترررررر همیشه پاینده باشیددددددد🩷🩷🩷🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🌼🌼🌼🌼🌼🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
خیلیییی عالیییی بود دکترر عزیزززوووو مهربااااااانننننن🩵🩵🩵🌹🌹🌹🩷🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙂🙂🙂🙂
عالی هستین جناب دکتر هر بار با شنیدن سخنان گهر بار جنابعالی تغییرات مثبت رو تجربه میکنم.تمام فایل ها عالی و کاربردی هستند متشکرم
سپاس خداوند را به جهت وجود نازنین جناب دکتر مکری عزیز ❤️❤️❤️❤️❤️
خیلی عالی بود ممنون
راهکارهایی برای جلوگیری از نشخوار ذهنی ۱. مهار و محدود ساختن شروع کنندههای جریان ۲. توجه و پرداختن به تجارب حسی در لحظه ۳. تمرکز مجدد بر کارها بهصورت دورهای ۴. فعالیت خوشایند فعال ۵. رابطهی معنیدار با عزیزان ۶. فعالسازی رفتاری و بدنی ۷. توقف فکر در مراحل اولیه ۸. نگاه سومشخص به مسائل
سلام استاد وقت بخیر خیلی ممنونم از درسهای عالیتون ببخشید من یک مشکل دارم که خیلی رویا پردازی میکنم لطف میکنید راهنمایی بکنید که من چه کاری باید انجام دهم 🙏
لیست راه حلهای نشخوار ذهنی 1َ. مهار و محدود ساختن شروع کننده های جریان فکر 2.توجه دقیق و پرداختن به تجربه های حسی در لحظه 3. انجام فعالیت های خوشایند فعال 4. رابطهی معنی دار با عزيزان 5. فعال سازی رفتاری و بدنی 6. تمرکز مجدد روی کارهای دوره ای 7. توقف فکر در لحظات اولیه 8. نگارش با خط خوب 9. رفع بی خوابی 10. دارودرمانی تحت نظارت پزشک
ممنون عالی بود
آیا به همین دلیله که میگن مردم باید همیشه تحت فشار اقتصادی باشن تا نتونن فکر دیگه ای بکنن؟؟؟
مدیون علم و دانش هستیم. 💖💓❤💓❤