Discoverazarakhshmokri | دکتر آذرخش مکری"سلامت روان در شرایط پر استرس:کنترل نشخوار فکری-بخش‌دوم"
"سلامت روان در شرایط پر استرس:کنترل نشخوار فکری-بخش‌دوم"

Update: 2022-10-29376
Share

Description

یکی از شکایات عمده افراد بخصوص در شرایط پر استرس شکل گیری نوعی اشتغال ذهنی تکرار شونده یا نشخوار روانی با یک فکر یا اتفاق یا تجربه است. این عمل آسیب زا بوده و باعث کاهش توان تمرکز و فعالیت شده و فرد را مستعد بیماری های بعدی مانند اضطراب یا افسردگی می سازد. 

یکی از اقدامات مثبت روانپزشکی و روانشناسی در اینگونه شرایط تلاش برای اصلاح این افکار وسواس گونه تکراری است تا فرد دچار افت کارکرد و اختلالات بعدی نگردد. به سختی می توان توجیه یا کارکرد سازنده ایی برای اینگونه اندیشناکی پیدا کرد. در این برنامه که قسمت اول آن به دو صورت تصویری و صوتی تقدیم می گردد به این مسئله پرداخته ام. امیدوارم برای درمانگران، مشاوران، دانشجویان و حتی مخاطبان فراگیرتر قابل استفاده باشد.

بتدریج طی روزهای آینده مباحث دیگری در همین حوزه ها خدمت عزیزان ارائه خواهم کرد.

Comments (33)

Pari

بهترین و کاربردی ترین مطالبی بود که درباره نشخوار فکری شنیدم الان چند روزی میشه شروع کردم طبق گفته هاتون عمل میکنم و دراین مورد خیلی کمکم کرده، ممنونم

Feb 21st
Reply

M A

عاااااالی. تکشر میکنم از شما بابت تهیه این پادکستها

Aug 31st
Reply

Nahid Abedi

چقدر عجیب بووود❤️🥺

Feb 27th
Reply

Hafezeh Tiry

این اپیزود. و اپیزود قبلی عالی بودن👏🏻👏🏻👏🏻

Feb 17th
Reply

Faeze🌔

وای که چقدررر خوبن این پادکست های نشخوار فکری ای خدا هزاران بار ممنون

Dec 31st
Reply

hs

دکتر آخر روانشناسی هستی خداییش .یعنی هر مثالی که زدی توی این فایل رو من قبلا بهش فکر کرده بودم.یکیش همین که شخصیت های جامعه ستیز چرا نشخوار نمیکنن😯

Dec 16th
Reply

mahiii

یعنی عالی ممنونم

Dec 10th
Reply

sarira merikhi

دکتر مکری شما بی شک یکی از بهترین ها هستید سال هاست با استرس و نشخوار ذهنی زندگی خودمو نابود کردم باور کنید این دو قسمت پادکست شما باعث شد من دیگه احساس دلهره و استرسم رو کنترل کنم بارها گوش کردم و یاداشت کردم ممنونم ازتون❤️

Dec 9th
Reply

ᵢₘ ₕₐₙᵢyₑ

بهترین فایلی که میشد راجع به نشخوارفکری شنید♡

Oct 9th
Reply

Ava Ganj

چقدررررر خوبیییدددد دکترررررر همیشه ‌پاینده باشیددددددد🩷🩷🩷🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🌼🌼🌼🌼🌼🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Sep 1st
Reply

Ava Ganj

خیلیییی عالیییی بود دکترر عزیزززوووو مهربااااااانننننن🩵🩵🩵🌹🌹🌹🩷🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙂🙂🙂🙂

Sep 1st
Reply

نیلوفر پناهی

عالی هستین جناب دکتر هر بار با شنیدن سخنان گهر بار جنابعالی تغییرات مثبت رو تجربه میکنم.تمام فایل ها عالی و کاربردی هستند متشکرم

Aug 8th
Reply

M T

سپاس خداوند را به جهت وجود نازنین جناب دکتر مکری عزیز ❤️❤️❤️❤️❤️

May 18th
Reply

Sepideh Ghanbari

خیلی عالی بود ممنون

Apr 21st
Reply

sajjad hosseinzadeh

راه‌کارهایی برای جلوگیری از نشخوار ذهنی ۱. مهار و محدود ساختن شروع کننده‌های جریان ۲. توجه و پرداختن به تجارب حسی در لحظه ۳. تمرکز مجدد بر کارها به‌صورت دوره‌ای ۴. فعالیت خوشایند فعال ۵. رابطه‌ی معنی‌دار با عزیزان ۶. فعال‌سازی رفتاری و بدنی ۷. توقف فکر در مراحل اولیه ۸. نگاه سوم‌شخص به مسائل

Mar 11th
Reply

saman godarzi

سلام استاد وقت بخیر خیلی ممنونم از درسهای عالیتون ببخشید من یک مشکل دارم که خیلی رویا پردازی میکنم لطف میکنید راهنمایی بکنید که من چه کاری باید انجام دهم 🙏

Feb 19th
Reply

Ahmadam.

لیست راه حل‌های نشخوار ذهنی 1َ. مهار و محدود ساختن شروع کننده های جریان فکر 2.توجه دقیق و پرداختن به تجربه های حسی در لحظه 3. انجام فعالیت های خوشایند فعال 4. رابطه‌ی معنی دار با عزيزان 5. فعال سازی رفتاری و بدنی 6. تمرکز مجدد روی کارهای دوره ای 7. توقف فکر در لحظات اولیه 8. نگارش با خط خوب 9. رفع بی خوابی 10. دارودرمانی تحت نظارت پزشک

Jan 23rd
Reply (1)

parisa mosemi

ممنون عالی بود

Dec 16th
Reply

Majid ghanbari

آیا به همین دلیله که میگن مردم باید همیشه تحت فشار اقتصادی باشن تا نتونن فکر دیگه ای بکنن؟؟؟

Dec 16th
Reply

BaBaK

مدیون علم و دانش هستیم. 💖💓❤💓❤

Dec 10th
Reply
loading
In Channel
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.