Discoverپادکست آذرخش مکری - azarakhsh mokriعادت؛ تلاشی برای تغییر - قسمت چهارم از پادکست بازتاب
عادت؛ تلاشی برای تغییر - قسمت چهارم از پادکست بازتاب

Update: 2023-03-12397
Share

Description

https://t.me/BAZTABeducation

Comments (27)

emraan ziya

ممنون که ما رو با یک دنیای جدید آشنا کردید آقای دکتر

Nov 6th
Reply

Leila Aboufazeli

اسم کتاب نیکلاس طالب چی بود؟

Aug 24th
Reply (1)

Leila Aboufazeli

واقعا کلمات از بیان این همه محتوی که دکتر به ما یاد میدهند قاصره ...سپاسگزاریم دکتر .من سمینارهای خارجی خیلی گوش کردم ولی این پاد کست واقعا متفاوته . جای شکر گذاری هست که ما دسترسی به این سطح معلومات به زبان فارسی داریم .

Aug 24th
Reply

Hossein z

ممنونم ازتون واقعا

Jun 19th
Reply

parham madadi

ممنون استاد عزیز، واقعاً چقدر خوشبختیم که میتونیم از استاد فرزانه ای همچون شما استفاده کنیم

Apr 6th
Reply

Arash Shafaian Fard

دکتر مکری بزرگوار، بینهایت سپاسگزارم از زحماتی که برای آگاهی‌بخشی و افزایش علم انجام میدین... زندگیتون سرشار از موفقیت و همراه با سلامت و آرامش باشه

Mar 16th
Reply

Arash Shafaian Fard

دکتر مکری بزرگوار، بینهایت سپاسگزارم از زحماتی که برای آگاهی‌بخشی و افزایش علم انجام میدین... زندگیتون سرشار از موفقیت و همراه با سلامت و آرامش باشه

Mar 15th
Reply

𝔐𝔯.𝔖𝔦𝔫𝔫𝔢𝔯

کاش دونه به دونه حرفاتون یادمم میموند اونوقت خیلی موفق‌تر میشدم

Feb 25th
Reply

somayeh

اوف حیفه این پادکست را گوش نکنید زندگیتون را تغییر میده

Jan 20th
Reply

Arian Arani

به کارگیری و تکرار مداوم واژه های انگلیسی که معادل فارسی دارند ویا اصطلاح فنی نیستند، واقعا آزار دهنده است. هیبت !! افرت !! و یا برگردان بی دلیل جمله ای از انگلیسی به فارسی و برعکس بسیار نازیباست. حتی ایرانیانی که سالهاست در خارج هستند ویا متولد خارج هستند نیز چنین نمی کنند. اما بیان خوب و مطالعه دکتر مکری ارزشمند است.

Jul 2nd
Reply (13)

Najvaa 401

جناب استادمکری در زندگی من خیلی تاثیرگذارهستین مخصوصا امروزکه پادکست عادت رو گوش کردم علت شکستهای مکررم وراه موفقیتم روفهمیدم ویک تصمیم خیلی بزرگ گرفتم که اگه بهش دست پیداکنم قطعا دو سال دیگه برای اطلاع دادن وتشکر از شما اگرسعادتی باشه خدمت میرسم

Apr 22nd
Reply

Baharan

🌷🌷

Mar 30th
Reply

mohammad javad akhlaghi sharif

عالی

Mar 21st
Reply
In Channel
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.