عادت؛ تلاشی برای تغییر - قسمت چهارم از پادکست بازتاب
Update: 2023-03-12
397
Description
عادت؛ تلاشی برای تغییر - قسمت چهارم از پادکست بازتاب
https://t.me/BAZTABeducation
Top Podcasts
The Best New Mark Levin Podcast Right Now - March 2025The Best New VINCE Podcast Right Now - March 2025The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now - March 2025The Best New Sports Podcast Right Now - March 2025The Best New Business Podcast Right Now - March 2025The Best New News Podcast Right Now - March 2025The Best New Comedy Podcast Right Now - March 2025The Best New True Crime Podcast Right Now - March 2025
In Channel
ممنون که ما رو با یک دنیای جدید آشنا کردید آقای دکتر
اسم کتاب نیکلاس طالب چی بود؟
واقعا کلمات از بیان این همه محتوی که دکتر به ما یاد میدهند قاصره ...سپاسگزاریم دکتر .من سمینارهای خارجی خیلی گوش کردم ولی این پاد کست واقعا متفاوته . جای شکر گذاری هست که ما دسترسی به این سطح معلومات به زبان فارسی داریم .
ممنونم ازتون واقعا
ممنون استاد عزیز، واقعاً چقدر خوشبختیم که میتونیم از استاد فرزانه ای همچون شما استفاده کنیم
دکتر مکری بزرگوار، بینهایت سپاسگزارم از زحماتی که برای آگاهیبخشی و افزایش علم انجام میدین... زندگیتون سرشار از موفقیت و همراه با سلامت و آرامش باشه
دکتر مکری بزرگوار، بینهایت سپاسگزارم از زحماتی که برای آگاهیبخشی و افزایش علم انجام میدین... زندگیتون سرشار از موفقیت و همراه با سلامت و آرامش باشه
کاش دونه به دونه حرفاتون یادمم میموند اونوقت خیلی موفقتر میشدم
اوف حیفه این پادکست را گوش نکنید زندگیتون را تغییر میده
به کارگیری و تکرار مداوم واژه های انگلیسی که معادل فارسی دارند ویا اصطلاح فنی نیستند، واقعا آزار دهنده است. هیبت !! افرت !! و یا برگردان بی دلیل جمله ای از انگلیسی به فارسی و برعکس بسیار نازیباست. حتی ایرانیانی که سالهاست در خارج هستند ویا متولد خارج هستند نیز چنین نمی کنند. اما بیان خوب و مطالعه دکتر مکری ارزشمند است.
جناب استادمکری در زندگی من خیلی تاثیرگذارهستین مخصوصا امروزکه پادکست عادت رو گوش کردم علت شکستهای مکررم وراه موفقیتم روفهمیدم ویک تصمیم خیلی بزرگ گرفتم که اگه بهش دست پیداکنم قطعا دو سال دیگه برای اطلاع دادن وتشکر از شما اگرسعادتی باشه خدمت میرسم
🌷🌷
عالی