معرفی شغل: برنامه نویسی فرانت اند با مرتضی شجاعی
Description
دوره تجربهمحور تولید محتوا و سئو در سایت کارنکن
======
یوتیوب کارنکن | اینستاگرام کارنکن
======
حامی این قسمت:
تکنولایف (کد تخفیف karnakon برای خرید تا پایان فروردین 1402 معتبر است)
======
یه قسمت متفاوت از پادکست کارنکن رو قراره بشنوید.
متفاوته چون قراره توی این قسمت یک شغل رو به صورت کامل معرفی کنیم. توی گفتگوهایی که تا الان توی کارنکن داشتیم بیشتر در مورد مسیر شغلی و شیوۀ فکر کردن آدمها باهاشون حرف میزدیم. اما به نظرم جای این گفتگوها هم خالی بود و البته که لابلای معرفی اون شغل از زبان یک آدم متخصص اون حوزه، حتما از تجربیاتش هم استفاده خواهیم کرد.
توی این گفتگوها فرض میکنیم شنونده از یه حوزۀ شغلی هیچ اطلاعی نداره و ما بهش بگیم، دقیقا باید چه چیزهایی رو یاد بگیره، از کجا یاد بگیره و بعدش چطور استخدام بشه و آیا میتونه به صورت دورکاری کار کنه و آیا میتونه درآمد دلاری داشته باشه و کلی سوال مرتبط دیگه رو جواب بدیم.
اگر عمری باشه و بتونم این گفتگوها رو بیشتر کنم، آدمها میتونن با شنیدن اونها با عناوین مختلف شغلی به خوبی آشنا بشن و گزینه های روی میزشون زیادتر بشه. تجربۀ برگزاری کلاسهای مسیر شغلی بهم میگه، اینکه آدمها شغلها رو به خوبی نمیشناسن، یک ضعف بزرگ و متاسفانه فراگیره.
اولین گفتگوی معرفی شغل رو با مرتضی شجاعی برای معرفی برنامه نویسی فرانت اند رفتیم، مرتضی در حال حاضر توی همین حوزه داره با یه شرکت غیرایرانی به صورت دورکاری کار میکنه و دمش گرم که از تجربیاتش گفت و البته کلی زحمت کشیده و به سوالات مخاطبان کارنکن روی ویدئوی یوتیوب هم داره جواب میده.
کیفیت صدا چون در قالب یه جلسۀ ویدئویی ضبط شده، به کیفیت قسمتهای اخیر کارنکن نیست، ولی توی قسمتهای بعدی معرفی شغل، حتما کیفیت هم بهتر میشه.
همین دیگه، بشنوید و به دیگران هم معرفی کنید و هر کامنت و پیشنهادی هم داشتید روی کستباکس یا یوتیوب بهم بگید تا بتونیم قسمتهای بعدی رو بهترش کنیم.
مخلص همۀ اهالی کارنکن.
========
کانال یوتیوب برنامه نویسی با ماش (ماش همدانی)
So useful 👏🏻
کیفیت صدا افتضاح انگار تو حموم دارن حرف میزنن
خیلی عالی بود به من خیلی کمک کرد انشالاه در همه مسیر زندگی موفق باشید
کیفیت صدای مهمان خوب نبود و من نمیتونم گوش بدم متاسفانه کیفیت صدا مهمان پایینه و نمیشنوم دقیقا شاید چون محلی که من گوش میدم خوب نیست
ممنونم از اقای شجاعی بابت اطلاعات خوبی که به اشتراک گذاشتن
چرا این مدل معرفی شغل ادامه دار نشد ؟
این مدل اپیزودها خیلی کاربردی تره. مسیر شغلی ها خوبهآ اما به خیلی زیاد بستگی به شانس، نوع تفکر و شرایط یه شخص به خصوص داره و آنقدر کاربردی نیست
سلام من سایتو نمیتونم پیدا کنم.چون کیفیت صدا خیلی پایینه ممنون میشم ارسال کنید
عالی بود. لطفا دوباره با ایشون یا کسان دیگری که از ایران کار برنامه نویسی ریموت برای خارج از کشور انجام میدن مصاحبه کنید و نکات مربوط به کاریابی ریموت رو با جزییات باز کنید. تقریبا هیچ محتوای مفیدی در این حوزه نیستش و اکثر مصاحبه ها در یوتیوب مربوط به کسایی هست که مهاجرت کردن. با تشکر از زحمات شما
عالی بود و مهمان، حرفش بسیار دلنشین بود
واقعا ممنونم به خاطر این معرفی شغل🙏🏻
عالی
آقای شجاعی من 4 ساله دارم کار میکنم به منم کار بده
ایدهی اپیزودهای معرفی شغل خیلی مفید و عالی هستن👌 سپاس از شما🌹
خیلی عالی بود و چقدر ایده ی خوبی رو اجرا کردید ❤
افررررین مرتضی لذت بردم، مرسی که از تجربه هات بهمون گفتی🌱🌺💯 صدای مرتضی بی کیفیت بود
تبریک فراوان بابت شروع بخش جدید معرفی شغل. یه نظرم خیلی میتونه برای کسایی که ابتدای مسیر شغلی هستند مفید باشه و با چشم بازتری حوزه فعالیت خودشون رو انتخاب کنند.
سلام سری پادکست های معرفی شغل رو ادامه نمیدین؟؟؟
خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟ خب؟
لطفا ui/ux رو تو قسمت بعدی معرفی کنید. خیلی واجبه ها 😉