مهشاد گودرزی پا در رکاب سلامت
Update: 2023-12-13
85
Description
مهشاد گودرزی رو به عنوان اینفلوئنسر ورزشی میشناسیم. کسی که سبک زندگی خودش رو به خاطر نتیجه یه تست پزشکی که مشکوک به سرطان بوده تغییر میده و حالا کسبوکاری رو در حوزه سلامت ساخته که به خودش و بقیه تونه کمک کنه.
توی این قسمت از پادکست داتس با مهشاد هم صحبت شدم و پای قصه قبل و بعد از تغییر سبک زندگیش نشستم.
✅ حمایت مالی از پادکست داتس ✅
برای حمایت مالی اگر داخل ایران هستید روی همین لینک کلیک کنید
و اگر خارج از ایران هستید روی این لینک بزنید
📌 کانال یوتیوبم رو از این لینک میتونید دنبال کنید
📌 لیست بقیه پادکستهایی که منتشر میکنم
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Mark Levin Podcast Right Now - March 2025The Best New VINCE Podcast Right Now - March 2025The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now - March 2025The Best New Sports Podcast Right Now - March 2025The Best New Business Podcast Right Now - March 2025The Best New News Podcast Right Now - March 2025The Best New Comedy Podcast Right Now - March 2025The Best New True Crime Podcast Right Now - March 2025
In Channel
خیلی عالی بود، موفق و مانا باشید😘🌺
خیلی دوست داشتم این قسمت رو هم گوش کنم، بویژه به این دلیل که خودم دوچرخهسوارم و عنوانِ این بخش برام جذّاب بود. چند دقیقهای هم گوش کردم بهش، اونقدر این خانوم انگلیسی و شیک صحبت کرد، دیدم هی باید متوقّف کنم پخشِ پادکست رو و برم سرچ کنم ببینم معنیِ این واژهای که گفت چی میشه و معنیِ اون یکی چی میشه و ... ناچار بیخیالش شدم. طفلک فردوسی! 😐
جذاب بود مسیر مهشید عزیز هم... دمت گرم دختر
الهام بخش بود👍🏻👌
می خوام بنویسم برات اونقدر طولانی که بگم این پادکست انگار من بودم داشت صحبت میکرد این پادکست به وقت ۱ دی ۱۴۰۲ قراره زندگی من رو متحول کنه تو مسیری که مدت هاست دنبالشم میام برات میگم میگم چقدر نورید🌱 براتون از خدا راه هموار رویاهاتون رو میخوام❤️
خیلی خوب بود، کاش ازشون میپرسیدید با این آلودگی هوای تهران، دویدن اون هم در مراکز شهر مشکلی ایجاد نمیکنه؟
سلام. خسته نباشید. خیلی این قسمت جذاب بود فقط کاشکی به زبان فارسی بیشتر پایبند باشید.
دویدن رو ایشون اختراع کردن؟
احسان عزیز هر قسمت رو که گوش میدم میگم از این خفنتر دیگه نمیشه ولی با قسمت جدید هفته بعد سورپرایز میشم عجب مهمان فوق العاده ای داشتی پسر خیلی عالی بود رفتم که تو چالشها شرکت کنم ممنون که ما رو با انسانهای فوق العاده مثل خودت آشنا میکنی👏👏👏
میشه با امیر مهرانی هم صحبت کنی؟
بفرمایین چالش مونوپی فیت از شنبه💫
بریم مونوپی ۱۰ کیلومتر
مهشاد عزیز 💙
بریم ببینیم این مهمان هم عمران خونده یا نه😅
وای فقط موزیک استارت پادکست خیلی حال میده بهم 😍😍💎💎