Corner 01: Siavash Sufinejad
Update: 2024-02-08
138
Description
آقای «سیاوش صوفینژاد» هنرمند، کارآفرین، معمار و طراح شناخته شده و نام آشنای دنیای طراحی سالهای اخیر، مهمان پادکست تصویری «کوزی کرنر» شده است؛
او که برندهی چندین و چند نشان و جایزهی طراحی بینالمللی میباشد در کرنر اول این پادکست در مورد خلاقیت، چگونه خلاقتر شدنش، مسئولیتی که در قبال ذهن خلاقهمان داریم و هزارویک موضوع مفید و کاربردی دیگر صحبت نموده؛
از شما دعوت میکنیم تا به پای شنیدن و تماشای این گفتگوی جذاب بنشینید. شما میتوانید نسخهی ویدیویی این گفتگو را از طریق لینک زیر تماشا کنید:
https://yt.openinapp.co/Corner01
قبل از هر چیز اگر به خلاقیت اهمیت میدهید از شما دعوت میکنیم تا پلتفرمهای ما رو دنبال کنید:
https://www.cozycorner.show/platforms/
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Top Podcasts
The Best New Comedy Podcast Right Now – June 2024The Best News Podcast Right Now – June 2024The Best New Business Podcast Right Now – June 2024The Best New Sports Podcast Right Now – June 2024The Best New True Crime Podcast Right Now – June 2024The Best New Joe Rogan Experience Podcast Right Now – June 20The Best New Dan Bongino Show Podcast Right Now – June 20The Best New Mark Levin Podcast – June 2024
In Channel
من قبلا از مجری این پادکست انتقاد کرده بودم، ولی جدای از اون انتقاد محتوی پادکست بی نظیره و این قسمت و این مهمان یکی از بهترین ها بود. ممنون که پادکست به این باحالی میسازین و سعی میکنید مسیر زندگی رو روشن تر و راحت تر کنید.
فوق العاده .....
چقدر این پادکست خوب و تاثیر گذار بود باعث شد کلی از ذهنمو پاک سازی کنم ممنون سیاوش جان ممنون کوزی کرنر ممنون آقای نصیری
wow az in Adamo sohbat kardanesh
چقدر آقاي سياوش جالبن . بسیار لذت بردم🙏✨
خیلی لذت بردم ... قبل از این که این قسمت و پخش کنم داشتم فکر میکردم چرا خواب چند وقتی هست نمیبینم .. بعد پادکست وقتی درمورد خواب ترسناک صحبت میشد به این رسیدم که من خیلی خواب ترسناک میبینم با این که هیچ فیلم ترسناکی نمیبینم و باتوجه به صحبت خلاقیت داره میمره تو ذهنم ... حالا که نمیبینم چی درصورتی که من قبل تر هر شب خواب میدیدم و جدا از اون احساس میکردم وارد قفل ذهنی شدم ...
مرسی آقای سیاوش صوفی نژاد عزیز. روحم شاد شد
عالی بود عالی 👍👏👏👏👏
چقد خوب بودن کلامشون واقعا سازنده و مفید بود و از شدت حرفاشون به هیجان وجد اومدممم (^.^)
عمر ما هدیه ست به ما، قدرشو بدونیم و بهترین شکل سعی کنیم ازش استفاده کنیم، آگاهانه به خودمون سختی های سازنده بدیم، و به حرفای منفی ذهن ناخودآگاه مون گوش ندیم ممنونم عالی
چقدر مهمون تون خوبه بفرمایید کجا ها میتونیم آقای صوفی نژاد رو دنبال کنیم تازه پیداتون کردم شروع عاشقی 💝
عالی... چقدر آدم حسابی بودن
داداش بی نظیر بود
این آدم هفته ای یه بار یاید بیاد حرف بزنه واسم انقدر خفنه 🔥
ممنون از پادکست خوبتون راههای ارتباطی با مهمانانتونم بذارید خوب میشه.
خیلی عالی بود💗 لذت بردیم و یاد گرفتیم دم شما گرم💕