Corner 01: Siavash Sufinejad

Update: 2024-02-08138
Share

Description

آقای «سیاوش صوفی‌نژاد» هنرمند، کارآفرین، معمار و طراح شناخته شده و نام آشنای دنیای طراحی سال‌های اخیر، مهمان پادکست تصویری «کوزی کرنر» شده است؛

او که برنده‌ی چندین و چند نشان و جایزه‌ی طراحی بین‌المللی می‌باشد در کرنر اول این پادکست در مورد خلاقیت، چگونه خلاق‌تر شدنش، مسئولیتی که در قبال ذهن خلاقه‌مان داریم و هزارویک موضوع مفید و کاربردی دیگر صحبت نموده؛

از شما دعوت می‌کنیم تا به پای شنیدن و تماشای این گفتگوی جذاب بنشینید. شما می‌توانید نسخه‌ی ویدیویی این گفتگو را از طریق لینک زیر تماشا کنید:

https://yt.openinapp.co/Corner01

قبل از هر چیز اگر به خلاقیت اهمیت می‌دهید از شما دعوت می‌کنیم تا پلت‌فرم‌های ما رو دنبال کنید:

https://www.cozycorner.show/platforms/

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Comments (31)

Iman Ghaffarinejad

من قبلا از مجری این پادکست انتقاد کرده بودم، ولی جدای از اون انتقاد محتوی پادکست بی نظیره و این قسمت و این مهمان یکی از بهترین ها بود. ممنون که پادکست به این باحالی میسازین و سعی میکنید مسیر زندگی رو روشن تر و راحت تر کنید.

Mar 29th
Reply

نیلوفر آبی

فوق العاده .....

Mar 16th
Reply

omid

چقدر این پادکست خوب و تاثیر گذار بود باعث شد کلی از ذهنمو پاک سازی کنم ممنون سیاوش جان ممنون کوزی کرنر ممنون آقای نصیری

Mar 15th
Reply

kimia pk

wow az in Adamo sohbat kardanesh

Feb 23rd
Reply

Amene Banaee

چقدر آقاي سياوش جالبن . بسیار لذت بردم🙏✨

Feb 21st
Reply

Monire Vakili

خیلی لذت بردم ... قبل از این که این قسمت و پخش کنم داشتم فکر میکردم چرا خواب چند وقتی هست نمیبینم .. بعد پادکست وقتی درمورد خواب ترسناک صحبت میشد به این رسیدم که من خیلی خواب ترسناک میبینم با این که هیچ فیلم ترسناکی نمیبینم و باتوجه به صحبت خلاقیت داره میمره تو ذهنم ... حالا که نمیبینم چی درصورتی که من قبل تر هر شب خواب میدیدم و جدا از اون احساس میکردم وارد قفل ذهنی شدم ...

Feb 6th
Reply

علی غفاری مرندی

مرسی آقای سیاوش صوفی نژاد عزیز. روحم شاد شد

Nov 21st
Reply (1)

Master mm

عالی بود عالی 👍👏👏👏👏

Nov 15th
Reply (1)

ati sufi

چقد خوب بودن کلامشون واقعا سازنده و مفید بود و از شدت حرفاشون به هیجان وجد اومدممم (^.^)

Oct 10th
Reply (1)

Atefe Bahrami

عمر ما هدیه ست به ما، قدرشو بدونیم و بهترین شکل سعی کنیم ازش استفاده کنیم، آگاهانه به خودمون سختی های سازنده بدیم، و به حرفای منفی ذهن ناخودآگاه مون گوش ندیم ممنونم عالی

Sep 12th
Reply (1)

Mozhgan Tirgar

چقدر مهمون تون خوبه بفرمایید کجا ها میتونیم آقای صوفی نژاد رو دنبال کنیم تازه پیداتون کردم شروع عاشقی 💝

Sep 1st
Reply (1)

mojtaba karimi

عالی... چقدر آدم حسابی بودن

Aug 19th
Reply (1)

Ali Akbar

داداش بی نظیر بود

Jun 16th
Reply (2)

Arman Peyman

این آدم هفته ای یه بار یاید بیاد حرف بزنه واسم انقدر خفنه 🔥

May 31st
Reply (5)

Bahram Mirzai

ممنون از پادکست خوبتون راه‌های ارتباطی با مهمانانتونم بذارید خوب میشه.

Apr 29th
Reply (1)

Laya Khosravi

خیلی عالی بود💗 لذت بردیم و یاد گرفتیم دم شما گرم💕

Apr 17th
Reply (1)
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.