DiscoverAzad | آزاداینترنت و کنش سیاسی نسل زد | احسان شاه‌قاسمی و مرضیه ادهم
اینترنت و کنش سیاسی نسل زد | احسان شاه‌قاسمی و مرضیه ادهم

Update: 2025-03-1226
Share

Description

سیاست‌گذاری فضای مجازی برای نوجوانان چگونه باید باشد؟ نقش خانواده‌ها در مدیریت این مسئله چیست؟ چگونه می‌توان آسیب‌ها را کاهش داد؟

حمایت ارزی از آزاد (patreon):

https://www.patreon.com/azad579

حمایت ریالی از آزاد (امکان حمایت ماهانه یا یکباره):

https://hamibash.com/azad

در صورت نیاز، از آدرس‌های زیر هم می‌توانید جهت حمایت از ما استفاده کنید. حتما بعد از هر نقل و انتقال از طریق ایمیل «آزاد» با ما در ارتباط باشید.

USDT (trc20):

TMJ4T1LPBQY6vF8uAXVifm5tRpJbqk7TQc

USDT (erc20):

0xc1DB525EAd3D8A00b1693AEcc7D7d59243376d0c

BTC:

bc1qngd0qxzxjnzfh5n5eav66rds5557z0wgl4g4qa

ETH (erc20):

0xc1DB525EAd3D8A00b1693AEcc7D7d59243376d0c

احسان شاه‌قاسمی، متولد 1357 در شهرستان رستم‌آباد، در سال 1381 مدرک کارشناسی مکانیک ماشین‌های کشاورزی را از دانشگاه شیراز دریافت کرد و سپس در سال 1384 وارد مقطع کارشناسی ارشد ارتباطات در دانشگاه تهران شد. سه سال بعد، تحصیلات خود را در مقطع دکتری ارتباطات در همین دانشگاه ادامه داد.

وی از سال 1394 به عنوان عضو هیئت علمی گروه ارتباطات دانشگاه تهران فعالیت می‌کند و در حوزه‌هایی همچون ارتباطات بین‌فرهنگی، مطالعات فضای مجازی و مطالعات رسانه پژوهش‌های متعددی منتشر کرده است. از جمله کتاب‌های تالیفی یا ترجمه وی می‌توان به «انگاره‌های میان‌فرهنگی مردم آمریکا از ایران»، «افسانۀ قدرت مردانه» و «رابطۀ ننگین» اشاره کرد.

مرضیه ادهم، پژوهشگر در حوزه ارتباطات و سیاست‌گذاری، دارای مدرک دکترای ارتباطات اجتماعی از دانشگاه علامه‌طباطبایی است. وی مدرک کارشناسی ارشد خود را در همین رشته از دانشگاه تهران اخذ کرده است.

#احسان_شاه_قاسمی #مرضیه_ادهم #نسل_زد #جامعه_شناسی #شاه_قاسمی #ادهم #جن_زی #موسیقی #کی_پاپ #BTS #زن_زندگی_آزادی #اینترنت #توییتر #اینستاگرام #فیسبوک #تلگرام #فیلترینگ #نوجوان #جمهوری_اسلامی #سیاست #دموکراسی #رفراندوم #انقلاب #براندازی #اصلاحات #حکومت_دینی #ایران #شریعتی #بازرگان #خامنه_ای #خمینی #شاه #اعتراض #روحانیت #حکومت_اسلامی #جنبش_مهسا #مهسا_امینی #اصلاح #انقلاب #genz #debate

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Comments (36)

محمدرضا صادقی

باید خون گریست آخه یه آدم چقدر میتونه احمق باشه

Mar 25th
Reply

محمدرضا صادقی

مملکت دست چه آدماییه

Mar 25th
Reply

Mohamadreza Soleimani

سلام. حدود یازده ماه پیش اینستاگرام را بدلیل تشخیص شخصی خودم که بی فایده و باعث از دست دادن زمان و عمرم بود حذف کردم. و خانمم هم بعد از مدتی اینستاگرام را بعد از شنیدن دلایل حذف‌من و تشخیص خودش حذف کرد. چقدر راحت شدم. این بخش از حرف های دکتر را در خصوص اینستاگرام به شخصه قبول دارم و‌کاش بجای اینستاگرام توییتر رقع فیلتر می شد

Mar 23rd
Reply

mohammad reza shahidi

به عنوان فردی که چندین و چند کتاب روانشناسی مطالعه کرده، آقای دکتر شاه قاسمی بشدت نیازمند روان درمانگر، چون مشخص بشدت دچار اختلالات روانی ناشی از فروخوردگی عقده‌های کودکی

Mar 23rd
Reply

Amed Mohamadi

خوشحالم که از یک مهمان خانوم و همزمان متخصص، استفاده کردید.

Mar 18th
Reply

elham abbasi

آقای دکتر ازاونهایی هستند با هرگونه تکنولوژی ذاتا مخالفند ازاونهایی که با ماهواره ام مشگل داشتند باتلویزیونم جنگیدند عزیز دنیا درحال رشد هر تکنولوژی محاسنی دارد معایبی ام دارد این حذف نیست بعد هربلاییام سربشر اومده از اینها نیست اینترنت باخودشون روشنفکری آورده خودش استاد بله معایبم داره راهکارش این نیست همه رواحمق بدونیم این آموزش می خواد بعد مردم چرا دنبال بلاگراها راه می افتند آدم هرچیزی ونداره می ره تو رویا دنبالش

Mar 17th
Reply

elham abbasi

حرفهای آقای دکتروقبول دارم با اینم بیشترش تقصیر حکومته حکومت هیچ برنامه آیی برای آینده نداشته اینها همش فرهنگ سازی این حکومت چون باهم چیز سرجنگ داره قبل از ورود هرچیز باید اول فرهنگ اش بیاد مسولیت پذیری وداشتن فرهنگ کاروتلاش اینها فرهنگ باید درونی بشه بخشی اش وظیفه حکومت و آموزش

Mar 17th
Reply

مهدی افشاری

واقعا این یارو استاد دانشگاهه!؟😑

Mar 17th
Reply

hossein ht

این گفتگو رو همه نوع ادم نگاه میکنه.منم همه نظرات رو خوندم.یعنی یه نفر حتی فامیل های خود این آقای دکتر احمق هم یه کامنت مثبت نزاشتن.خوشحالم این طرز فکر احمقانه داره از بین میره.کسی که میگه بخاطر حرکات من ۲ ملیون فالور بی تی اس ریخته دیگه بدونید چقدر احمقه 😐

Mar 17th
Reply (1)

Hooman Mehrizi

الان اشکالی نداره ما به آقای دکتر بگیم احمق؟ بخاطر خودشون میگم بلکه با استدلال خودشون از حماقت دست بردارند

Mar 17th
Reply

Hossein Khatibi

کاش مجری بحث رو مدیریت می‌کرد. به خصوص وقتی یکی از طرفین (شاه‌قاسمی) آنقدر احمقانه (توصیفی گفتم، قصد توهین نداشتم 🙃) و بی‌ساختار حرف میزنه، اگر مدیریت نشه، محتوای مفیدی تولید نمیشه. سپاس.

Mar 16th
Reply

‌ Hamid Mirzayi

واقعا لذت‌بخش بود این گفتگو از همه دست‌اندرکاران تشکر ویژه دارم

Mar 16th
Reply

Hossein.1368

ریدم توی تفکراتت جناب مثلا دکتر

Mar 15th
Reply

Esi

درود واقعا لذت بردم از صحبتهای خانم دکتر ادهم و تشکر از رسانه ازاد که این جو رو درست کرده که احمقها روی واقعی شون رو نشون بدن

Mar 14th
Reply

Behrooz bsh

ولی خداییش من چقدر خوشحال شدم که در این زمان ( بر خلاف سال های ابتدایی انقلاب ) طرفداران تفکر منحط، امثال این آقای دکتر احمق هستند ( چون خودش از این کلمه خوشش میومد به کار بردم براش ) و این موضوع که افراد اندیشمند و متفکر در جناح مقابل این حکومت قرار گرفتند و افراد بیسواد ولی متوهم و احمق در جناح طرفدار حکومت، خیر بسیار خوبی است. ولی خداییش دلم برای بچه ۴ ساله این بدبخت سوخت تو چه منجلابی باید رشد کنه گرچه در نهایت در مقابل تفکر پدرش قطعا شورش خواهد کرد

Mar 14th
Reply

Paydar_ir

دکتر شاه قاسمی مارکسش زد بیرون 😂😂😂😂

Mar 14th
Reply

mr py

جالب بود ممنون آزاد اقای قاسمی معتقدن که منفور هم نیستن با این طرز فکر شاه قاسمی رو یک کودن تمام عیار در لباس استاد دانشگاه دیدم که به خوبی خانم دکتر در کمال ادب و صبوری تنقاضات و بی سوادی ایشون رو اثبات کردن. قصد بی احترامی ندارم فقط میخوام یک تلنگری بهشون بخوره ولی طبق فرمایش خود اقای دکتر میشد تاثیر علف هایی که در کودکی پدرشون به خوردشون دادن رو توی طرز فکر گوسفندی ایشون دید.

Mar 13th
Reply

Ali Yoosefi

اینقدر جناب شاه قاسمی بی شرافت و رقت انگیز ایفای نقش کردند که از دقیقه ۳۰‌به بعد رو کلا گوش ندادم ، وجود شبه انسان هایی مانند ایشون توی محیط های آکادمیک این کشور واقعا ترسناکه و جای تاسف داره و جا داره خدمتشون عرض کنم که این نسلی که بهشون میگید احمق نبودند که ترمز توسعه و ترقی کشور رو بعد از دوران خفت بار قاجار کشیدن ، این نسل احمق نبودند که مثل زامبی از دیوار سفارت خونه ها بالا رفتن این نسل احمق نبودند که کاسه داغ تر از آش بشن و منابع و سرمایه های یه ملت رو بخاطر یه مشت تروریست بفنا بدن و ...

Mar 13th
Reply (2)

Ali Yoosefi

رسانه آزاد واقعا جای امیدواری داره ، لطفا با دعوت کردن افراد خود شاخ پندار و پدرسوخته ای مثل آقای دکتررر شاه قاسمی، لول کار رو پایین نیارید ، این بشر انگاری تا الان توی غار زندگی می‌کرده. البته حضور شخصی با شعور و شخصیت خانم ادهم داخل برنامه جای تشکر و قدردانی داره🌼

Mar 13th
Reply

mohammad hossein sehati

خودشیفتگی حماقت میاره یا حماقت خودشیفتگی جناب آقای دکتر؟

Mar 13th
Reply
loading
In Channel
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.