DiscoverKoron | کُرُنEpisode 8 - Doode Oud
Episode 8 - Doode Oud

Episode 8 - Doode Oud

Update: 2018-07-16306
Share

Description

قسمت هشتم پادکست کُرُن
در این قسمت درباره‌ی قطعه‌ی «دود عود» ساخته‌ی پرویز مشکاتیان و با صدای محمدرضا شجریان صحبت می‌کنیم.
آهنگ‌هایی که در این قسمت شنیدیم به ترتیب پخش:دود عود، پرویز مشکاتیان و محمدرضا شجریان، از آلبوم دود عودمقدمه، پرویز مشکاتیان، از آلبوم دود عودساز و آواز ۱، محمدرضا شجریان و علی اصغر بهاری، از آلبوم دود عودقطعه برای سنتور و ارکستر، پرویز مشکاتیان، از آلبوم دود عودساز و آواز ۲، محمدرضا شجریان و داریوش طلایی، از آلبوم دود عودتیتراژ سریال سربداران، فرهاد فخرالدینی، از آلبوم موسیقی متن سریال سربداراندل را ببین، علیرضا افتخاری، از آلبوم شکوه عشقدلبر، شهرام ناظری، از آلبوم صدای سخن عشقدود عود، پرویز مشکاتیان و محمدرضا شجریان، از کنسرت معروف به آذرخشدود عود، سیامک آقایی و همایون شجریان، مراسم یادبود پرویز مشکاتیان
لینک پلی‌لیست آهنگ‌ها در اسپاتیفای
Comments (75)

Payam Shambayati

#koron ♥️

Nov 19th
Reply

Payam Shambayati

♥️👌

Nov 19th
Reply

Behzad Asghari

🏴

Nov 15th
Reply

Shiva Shakouri

چرا این اپیزود برای من و چند نفر از بقیه دوستانم پلی نمیشه؟!

Jul 2nd
Reply

minooli

ممنون از پادکست خوبتون و انتخاب های جذابتون. فقط برای منم تو ذوق زد که به کمانچه بهاری که برای همه اهالی موسیقی، اونقدر ناب و استادانه و سرشاره، اصطلاح شل و ول به کار بره، بنظرم جسارت بود؛ هرچند که بنظر شما جاش مناسب نبوده، میتونستید بگید متناسب نبود( اونم بنا به نظر و سلیقه شما اینطور بوده) و نکته دوم اینکه بیداد اوج دستگاه همایون نیست و بکار بردن اوج هم صحیح نبود، هرچند شروع البوم از گوشه بیداده و از درآمد نیست.

Mar 18th
Reply

S Pym

کسی مثل من کلاه قرمزی رو توی دوود عوود شنید؟!😃

Dec 16th
Reply

omid rezaei

با این نوا روح و روان آدم سیراب میشه ...

May 12th
Reply

Fatemeh Najary

هرچی بیشتر جلو میرم و اپیزود هارو گوش میدم به این نتیجه میرسم که چقدر موسیقی و اهنگ های قشنگگگگ وجود داره و میترسم عمر من قَد نده که به همه‌شون درست حسابی گوش بدم!

Mar 29th
Reply

Molana Balkhi

اتفاقا توی همین آواز جواب شمارو داده،اصلا این ترک رو یاخته که بگه قضیه چیه،عقل کجا پی برد،در پی سودای عشق

Mar 14th
Reply

Molana Balkhi

در واقع کمانچه استاد بهاری در این آلبوم برای بنده حکم زیارت پدر پیر شاهنشاه سرزمین کهن ایران باستان رو داره وقتی داری توی تالارهای آینه کاری شده معماران قدیم ایران رو سیاحت میکنی و اونجا عاشق این پیر میشی

Mar 14th
Reply

Molana Balkhi

اصلا این تغییر فضا فوق‌العادست،اینجا کمال استاد مشکاتیان رو میرسونه وقتی بعد از مقدمه وارد اون آواز زیبا میشن

Mar 14th
Reply

Molana Balkhi

زیباترین و پرقوت ترین نقطه‌ی این آلبوم همون نتهای زیبای استاد بهاری و همون آوازه،شما عاشق نیستی،این با تحلیل و بررسی مسجل نمیشه،و دود عود به این دلیل دور از میل شجریان دوستان مونده چون تماماً مخاطبها رو در صدای تار و کمانچه و سنتور و تنبک آنچنان مست کرده که عادت کردن به صدای سولفژ و چندین ویولن سل و کُر برای دوست داران یکم سخت تره جناب،بسیار زیباست این آلبوم به خصوص همون نوازندگی استاد بهاری،و استاد مشکاتیان تکرار نشدنی هست توی تمااام و تمام آهنگسازیهاش

Mar 14th
Reply

A.Mir

وای چی میگی؟ اتفاق بد؟ کمانچه شل‌و ول؟🤦🏻‍♂️ اصلا کی گفته این آلبوم مهجور افتاده؟

Jan 2nd
Reply (2)

Parinaz Karimzadeh

با تشکر از برنامه خوبتون ولی خواستم بگم در جایگاهی نیستیم که به کمانچه استاد بهاری این صفت رو بدیم، در حالی که اساتید بزرگی حضور دارند و در قید حیات هستند و چنین کلامی از دهنشون در نیامده، به نظرم میشد کلام و صفت مناسبتری براش انتخاب میشد

Jan 1st
Reply (1)

گلی امامی

هر چی دود عود رو گوش کنم سیر نمی شم

Dec 29th
Reply

Khorshid Yavari

ممنون واقعا، بی نظیر بود🥰

Dec 24th
Reply

Azadeh soheili

ممنون از پادکست خوبتون من از موسیقی سنتی هیچ نمیدونم و متاسفانه به گوشم خوش آوا نمیاد.ولی سعی میکنم با توضیحات شما همراه بشم و گوشم رو آشنا کنم با دنیای موسیقی سنتی.امیدوارم نتیجه خوبی برام داشته باشه

Dec 18th
Reply (1)

Reza Salimi

👍

Dec 17th
Reply (1)

Moji HHH

این پادکست فراتر از فوق العادست‌. بردیا منم مثل خودت دانشجو هستم تو آمریکا و میدونم چقد کار داری و این پروداکتیویتی بی نظیره ❤❤❤

Nov 21st
Reply (1)

Mahdi Sabz

آدم بعد گوش دادن کرن، وقتی میره اهنگ گوش بده حس لذتش چندین برابر میشه ازداون اهنگ

Nov 8th
Reply (1)
loading
loading
00:00
00:00
1.0x

0.5x

0.8x

1.0x

1.25x

1.5x

2.0x

3.0x

Sleep Timer

Off

End of Episode

5 Minutes

10 Minutes

15 Minutes

30 Minutes

45 Minutes

60 Minutes

120 Minutes

Episode 8 - Doode Oud

Episode 8 - Doode Oud

Bardia Doosti

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.